Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο Κιάμος στο Fever ;

Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο Κιάμος στο Fever ;

Μου λένε πως μόνο τα τυπικά μένουν για να ανακοινωθεί η παρουσία του τραγουδιστή Πάνου Κιάμου στο Fever. Επόμενο. Πρώτα- πρώτα, πολύ καλό και πολύ λογικό να θέλει ο ίδιος να συνεργαστεί με αυτό το νυχτερινό κέντρο, συμφερόντων Θανάση Παπαγεωργίου, όταν ξέρει πως δεν υπάρχει άλλη καλύτερη πρόταση που να έχει στα χέρια του. Σαφέστατα τον θέλουν και άλλοι, αλλά η “χρυσή” πρόταση είναι αυτή του Fever, για πολλούς και διάφορους λόγους. Αν συναινέσει, θα ενωθεί για πρώτη φορά επί σκηνής με τον Μαζωνάκη, πράμα που είναι το τέλειο σενάριο στην επαγγελματική του καριέρα.

Από την άλλη, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο Κιάμος; Ως γνωστόν, ο ένας και ο μοναδικός λόγος είναι οι προγραμματισμένες εδώ και πολύ καιρό -ένα χρόνο πριν- ζωντανές εμφανίσεις του στην Αυστραλία, που δεν γίνεται να αναβληθούν. Θα κάτσει περίπου μια εβδομάδα εκεί. Συνεπώς, αν δώσει τα χέρια με τον Παπαγεωργίου, θα αφορά προς τα τέλη Νοεμβρίου, για να ξεκινήσει με τον Μαζώ στο Fever.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε ακόμα στο Tsipasblog.gr : Μαζώ σε Κιάμο: «Ίσοι σε όλα…»- Όλο το παρασκήνιο στο Tsipablog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.