“Πάρτα Όλα!” του είπε η ζωή

"Πάρτα Όλα!'' του είπε η ζωή

Μέρα και νύχτα. Όμορφος κι άσχημος. Ψηλός και κοντός. Χοντρός και αδύνατος. Έξυπνος και βλάκας. Κρύο και ζεστό. Σκληρό και μαλακό. Όλα αυτά πάνε μαζί. Θες κι άλλα; Πλούσιος και φτωχός.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, θεωρείται σήμερα ο δυνατός παίκτης. Aυτός που κάνει το χοντρό παιχνίδι και θέλει να ‘ναι ο πρώτος. Μέχρι τα μισά του χρόνια, δεν υπήρχε στο χάρτη. Όπως στο λέω. Με άδειες τσέπες, ευρώ μηδέν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σήμερα; «Πακεταρισμένος». Αρχές καλοκαιριού, μια χεριά κάνει και δίνει αμέτρητα λεφτά για να σηματοδοτήσει την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση του “Fantasia”, για τον ρέκορντμαν της Ελλαδικής νύχτας. Τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Και παρά την επιχείρηση Disinformation, που δουλεύει εδώ και ενάμιση χρόνο χρόνο και έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες, παραμένει και το 2020 στον Μπερτάκη.

Λίγο αργότερα, βαθιά το χέρι ξαναβάζει στη τσέπη και χρηματοδοτεί το νέο ολοκληρωμένο δίσκο του τραγουδιστή-ναυαρχίδα του ομίλου του. Παράλληλα, “σπρώχνει” χρήμα και σε άλλους τραγουδιστές, κυρίως όμως στον Πέτρο Ιακωβίδη, που είναι όλο και καλύτερος.

Παράλληλα, λεφτά με το… τσουβάλι -περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ- έβαλε στις τσέπες των διακοσμητών, για να πάει σε άλλο level το “Teatro Athens”. Που, μετά από 2 χρόνια, άνοιξε και πάλι και -μέχρι στιγμής- το βλέπουμε να είναι ασφυκτικά γεμάτο. Ίσως για αυτό να συγκινήθηκε η μεγάλη τραγουδίστρια και leader του σχήματος, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το τρίτο κερδισμένο στοίχημα της σεζόν, είναι η Θεσσαλονίκη και το “Vogue club”, που εκεί κάνει κουμάντο η Πάολα και τα “καλύτερα” τώρα έρχονται.

Ο Κώστας Μπερτάκης, ο ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων Teatro-Fantasia-Vogue, που συνειδητοποίησε ότι το άστρο του Παντελίδη θα πάει πολύ μακριά, αυτός που ανέβασε στην Α Εθνική τον Αργυρό, ο γιος της Ευαγγελίας Μπερτάκη, γεννήθηκε στη λεβεντογέννα Κρήτη.

Είναι έτσι βαλμένη η ζωή των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν ξεδιψάνε όλες οι αγέλες των ζώων από την ίδια πηγή, την ίδια λίμνη, το ίδιο ποτάμι. Η ζωή είναι που γεννάει τους πλούσιους και τους μεγιστάνες. Δεν είναι οι άνθρωποι που κανονίζουν τα κουμάντα της ζωής. Έτσι λέω, εγώ.

Διαβάστε επίσης : Πέρι Πάολας και Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.