Μεγάλη τραγουδίστρια και μεγάλη αγάπη

Βάνα Μπερτάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου

Έχει πει πολλά και πολύ μεγάλα τραγούδια, όλοι το παραδέχονται. Έμεινε στην ιστορία. Υποκλίνομαι στην τραγουδίστρια που μου χαρίζει τραγούδι κι εγώ αισθάνομαι καλά, βγάζω ό,τι καλύτερο από τον εαυτό μου, με κάνει καλύτερο το τραγούδι της τραγουδίστριας, όταν το φέρνω στη γλώσσα μου, όταν το σιγομουρμουρίζω στα χείλια μου. Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει θέση παντοτινή στον Όλυμπο της ελληνικής μουσικής.

Ξεχωρίζω τα καλά τραγούδια απ’ εκείνη, που πάντοτε τραγουδούσα, γιατί έτσι ένιωσα. Όχι γιατί με παρέσυρε η καλή παρέα. Και δεν θα ξεχαστεί, σίγουρα για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί τα αγαπημένα τραγούδια δεν σταματούν να ‘ναι αγαπημένα απ’ αυτούς που τ’ αγάπησαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Θεοδωρίδου, μελαγχολική και πάντα φρέσκα, ερωτική, αλλά και τρυφερή, δεν κρύβει την αδυναμία της για την Βάνα Μπερτάκη. Την μητέρα του Κώστα Μπερτάκη, ιδιοκτήτη -μεταξύ άλλων- του νυχτερινού κέντρου Teatro, στο οποίο από 13/12 θα συνυπάρχει με τον υπέρ-εξελίξιμο Πέτρο Ιακωβίδη και τον διαχρονικό Χρήστο Κυριαζή. Που από τα ροκ γκρουπ, βρέθηκε στο επιπλάδικο, μετά στα σουξέ και τώρα στη ναυαρχίδα του Κώστα Μπερτάκη.

Η Θεοδωρίδου, ανέβασε στο instagram μια κοινή φώτο με την κυρία Ευαγγελία Μπερτάκη, συνοδεύοντας το με το σχόλιο “Αγάπη”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.