Disinformation στο “Fantasia”

Disinformation στο ''Fantasia''

Disinformation. Σε ελεύθερη μετάφραση, η παραπληροφόρηση. Το κόλπο. Στο θέμα της ιδιοκτησίας και της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης του Fantasia δουλεύει εδώ και ενάμιση χρόνο χρόνο και έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες η επιχείρηση Disinformation. Πατέντα εγγυημένη των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών, δοκιμασμένη και πετυχημένη.

Τι στην πραγματικότητα σημαίνει disinformation, και ξέχνα τα λεξικά και την ετυμολογία της λέξης. Ρίχνουμε στον αέρα μια «πληροφορία», η οποία πιθανότατα είναι ψεύτικη, δεν έχει βάση. Μια πληροφορία που γνωρίζουμε ότι είναι κόντρα στην πραγματικότητα. Disinformation. Παραπλάνηση στα ελληνικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην περίπτωση του νυχτερινού κέντρου “Fantasia” και του Κώστα Μπερτάκη. Φόρα παρτίδα αμολάνε πληροφορίες ότι θα το αφήσει το 2020. Ότι ο χρόνος τελείωσε η τουλάχιστον τελειώνει σιγά σιγά, που το ακίνητο του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη βρίσκεται στα χέρια του.

Ε, τι διάολο, θέλει πολύ μυαλό, για να καταλάβουν ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο Μπερτάκης, μόλις το καλοκαίρι, να έδινε μια τσάντα με λεφτά, όχι απλά να το ανακαινίσει, αλλά να το πάει σε “άλλο level”, αν ήξερε ότι θα το άφηνε ; Όπως ισχυρίζονται κάποιοι (ποιοι;) απ’ εδώ και απ’ εκεί, με την εφαρμογή του Disinformation.

Ας πούμε και μια αλήθεια. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει και το 2020 στο FANTASIA. Για λίγες ακόμη εμφανίσεις, πριν “ανέβει” στη Θεσσαλονίκη και το “Vogue” club. Όσον αφορά το “Φαντασία”, έχει ήδη ανοίξει η συζήτηση να “κατέβει” η Πάολα, που τώρα “σαρώνει” στο “Vogue”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.