Το “νέο” Teatro Athens σε άλλο…level

Το "νέο" Teatro Athens σε άλλο...level

Στις 20 Νοεμβρίου, δηλαδή χθες, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Teatro Athens του Κώστα Μπερτάκη. Ο συγκεκριμένος θεωρείται σπουδαία επιχειρηματική μορφή στο χώρο της νύχτας. Το έλεγε και το πίστευε ο Μπερτάκης. Και όσοι τον γνωρίζουν ήταν πιο σίγουροι απ’ τον ίδιον ότι πράγματι θα σηκώσει στολίδι στην νυχτερινή Αθήνα.

Κατ’ αρχήν, δεν υπάρχουν επιφυλάξεις, καμία αρνητική τοποθέτηση ότι το νυχτερινό του κέντρο στις Τζιτζιφιές, που ανακαινίστηκε και παρουσιάστηκε, είναι πράγματι σε άλλο level.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί της ουσίας. Teatro Athens, σε άλλο level, σημαίνει ότι ο designer Γιώργος Παντελούκας, σε συνεννόηση με τον Μπερτάκη, ήταν πολύ προχωρημένοι. Διακοσμητικά. Να, γιατί έχει διακοσμητική αξία το Teatro, η ναυαρχίδα του επιχειρηματία, που η νίκη για αυτόν είναι το μοναδικό ζητούμενο. Όσοι το είδαν, είπαν πως είναι αδύνατο να μην σε εκπλήξει, σε αισθητική, σε λειτουργικότητα, αλλά και στη δημιουργία νυχτερινής ατμόσφαιρας.

Έτσι που λες. Το εύκολο ήταν να ανοίξει ξανά το Teatro ο Μπερτάκης και να πάρει το πρωτάθλημα, που το είχε κατακτήσει πριν λίγα χρόνια με Καρρά, Πάολα Παντελίδη. Το δύσκολο ήταν να φτιάξει το σπίτι του. Το γήπεδό του. Την έδρα του. Τη βάση σου. Τη βάση εκτοξεύσεως των πυραύλων σου.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το newspistol.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.