Το “μπράβο” στον Μπαξεβάνο!

Το "μπράβο" στον Μπαξεβάνο!

Αληθινή ιστορία. Ο προπονητής της ομάδας υποβάλλει την παραίτηση του στη διοίκηση του κλαμπ. Αφού το εν λόγω επεισόδιο στο οποίο θα αναφερθώ είναι πραγματικό και δεν το επινόησα από την κεφάλα μου, όπως το συνηθίζω, να παίξω με ονόματα. Ο προπονητής είναι ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Η ομάδα, πρόκειται για την Παναχαΐκή, μετά την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης. Έτσι, ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός, για να διευκολύνει τη διοίκηση των «κοκκινόμαυρων», παραιτήθηκε. Η διοίκηση αποδέχθηκε το αίτημα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι όλη η ουσία της ιστορίας μας εδώ; Ο Μπαξεβάνος έκανε πράξη την προ εβδομάδας δήλωσή του, ότι πρώτα την ευθύνη την έχει ο προπονητής. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτό που θεώρησα σωστό να γίνει, για να πάρει το απαραίτητο σοκ η ομάδα, ήταν να φύγω εγώ”.

Δεν αναζήτησε δικαιολογίες. Δεν είπε «Είναι νωρίς». Δεν είπε «Στην ομάδα μπήκα πρόσφατα, άρα χρειάζεται χρόνος για να ενσωματωθούν στο πνεύμα και τα πλάνα μου οι παίκτες».

Οπότε, ένα μεγάλο μπράβο στον Σπύρο Μπαξεβάνο !

Διαβάστε ακόμα: Παναχαΐκή : Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η αστάθεια!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.