Δείτε βίντεο: Στου Ψυρρή θα είναι – Όχι το νέο «Padam», το αδερφάκι του

Μπάμπης Ρέγγας, Λέανδρο Ζέρρης, Θανάσης Χρονόπουλος και Σταύρος Γαβριήλ

Το ακούσατε. Στο Tsipas Blog το διαβάσαμε και αυτό. Ότι πέτυχε η συνταγή του Padam Γλυφάδας. Και η διοίκηση τoυ, έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες για να ανέβει στο επόμενο στάδιο. Κινούνται στη λογική, είναι ήδη πετυχημένοι και θέλουν να γίνουν ακόμη πιο πετυχημένοι. Αυτός είναι αλώστε και ο σκοπός του μεγάλου επιχειρηματία.

Λοιπόν, θα το προσπαθήσουν αυτό, να το πετύχουν, και μάλλον θα το πετύχουν, γιατί βαδίζουν με μαεστρία, στου Ψυρρή, που θα ανοίξουν το νέου τους μαγαζί. Μπάμπης Ρέγγας, Λέανδρο Ζέρρης, αλλά και ο Θανάσης Χρονόπουλος. Με τον Σταύρο Γαβριήλ, άμεσο τους συνεργάτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.. Το concept θα είναι το εξής. Δεν θα λέγεται Παντάμ, θα είναι αδερφάκι του Παντάμ. Θα έχει 100 μέτρα κήπο. Και μέσα όσο πρέπει. Νια, πολύ ατμοσφαιρικό. Μιλάμε σοβαρά, γιατί κάνουν σοβαρή δουλειά. Το γκρεμίσανε όλο. 10-15 Μάη θα είναι έτοιμο.

Η επιβεβαίωση, το instragram story του Ζέρρη :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.