Θέμα χρόνου το δεύτερο Padam

Μπάμπης Ρέγγας - Λέανδρος Ζέρρης

Κερδίζει η ομάδα, φουσκώνει ο μπεζαχτάς, κάνει μεταγραφές, μεγαλώνει, ψηλώνει. Φέρνει ισοπαλία, το σκέφτεται. Χάνει, κάθεται στα αυγά του.

Γνωστά θα μου πεις όλα αυτά. Η συνέχεια, εκ των προτέρων είναι γνωστή. Προκαθορισμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες που κάνουν παιχνίδι στον επιχειρηματικό χάρτη της εστίασης, αλλά σ’ αυτή την μπίζνα η καβάτζα είναι απαραίτητη. Επειδή σ’ αυτό το έργο, ο Νο 1, ο κορονοϊός κάνει ότι του γουστάρει. Πήρες χαμπάρι; Πρέπει να βγάλεις το χέρι από την τσέπη και να εύχεσαι, ο Ν 1 να σου ανάψει το πράσινο, να προχωρήσεις. Μιλάμε για επιχειρήσεις, όχι για φιλανθρωπίες. Όλα τα άλλα, τα κωλομπαρίστικα made in greece, είναι του περασμένου αιώνα. Το χρήμα κυκλοφορεί μόνον όταν παράγεται. Όταν, δηλαδή, η ανώνυμη εταιρεία κερδίζει, όταν η επιχείρηση είναι κερδοφόρα. Άμα το μαγαζί είναι ζημιογόνο, κάνε στην άκρη, διαφορετικά κάνεις ζημιά. Και μη μιλάς, μη μας τα ζαλίζεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι γίνεται στο all day bar – restaurant “Padam” στην καρδιά της Γλυφάδας (Πανδώρας 18); ! Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, και αναφέρομαι στο ιδιοκτησιακό δίδυμο, τον Μπάμπη Ρέγγα και τον Λέανδρο Ζέρρη, στο ξεκίνημα της πανδημίας, ναι έκλεισαν, αλλά δεν είπαν “Κλείνω και περιμένω, περιμένω”. Το είδαν… αλλιώς. Έριξαν λεφτά, πολλά λεφτά, κάργα λεφτά, για να το ανακαινίσουν, και όταν άνοιξαν, παρότι δούλεψαν για λίγο, με πολλά μέτρα, όμως, είδαν και είδαμε πως το μαγαζί τους, ανέβασε πολλές στροφές. Μέχρι που η κυβέρνηση ξανά αποφάσισε..”Όλα κλειστά, όλοι μέσα”. 

Αυτό το “Όλα κλειστά, όλοι μέσα”, δεν λέει να τελειώσει, με αποτέλεσμα να πληγώσει και να «γονατίσει» πάρα πολλούς. Πάρα πολλούς, είπα, όχι όλους, γιατί πάντα θα υπάρχουν μεγάλοι, που θα μεγαλώνουν στα δύσκολα. Σε αυτή ακριβώς την λογική, οι μεγαλομέτοχοι Ρέγγας-Ζέρρης, θέμα χρόνου είναι να ανακοινώσουν το χώρο, που θα επιλέξουν, για να φιλοξενήσουν, το δεύτερο Padam.

Θέμα χρόνου.

Διαβάστε επίσης : Θανάσης Χρονόπουλος στο Tsipas Radio : “Ουσιαστικά έχουμε ένα lockdown μόνο για την εστίαση, τίποτα άλλο”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.