Θανάσης Χρονόπουλος στο Tsipas Radio : “Ουσιαστικά έχουμε ένα lockdown μόνο για την εστίαση, τίποτα άλλο”

Ο Θανάσης Χρονόπουλος, σε συνέντευξή του στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, αναφέρεται στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνά ο κλάδος της εστίασης κι όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος υπεύθυνος του all day bar – restaurant Padam, στην καρδιά της Γλυφάδας, κάνει λόγο για ένα παραμυθένιο lockdown και σημειώνει ότι όλος ο κόσμος είναι στους δρόμους και τα μόνα μαγαζιά, που είναι κλειστά, είναι η εστίαση και το λιανεμπόριο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Όταν βλέπω ότι ο κόσμος είναι στο δρόμο, πάει στις παραλίες, πίνει καφέ, τρώει έξω και είναι είτε ανενεργός, είτε άνεργος, εννοείται πως με ενοχλεί». δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κληθείς να αναφερθεί στην επόμενη μέρα, σημειώνει: «Τα λουκέτα είναι δεδομένα. Πιστεύω πως θα ανοίξει το 30% των επιχειρήσεων και αυτά θα ανοίξουν με αίμα. Δηλαδή, όσες επιχειρήσεις έχουν κάποιους ανθρώπους, που θέλουν από την τσέπη τους, να ματώσουν, για να ανοίξουν τα μαγαζιά τους, ΟΚ. Οι υπόλοιποί, δεν νομίζω. Δεν υπάρχουν ήρωες πια. Τους έχουμε αποκαθηλώσει».

«Το θέμα είναι πόσοι είναι σαν τον Ρέγγα και τον Ζέρη»

Αναφερόμενος στον ιδιοκτησιακό δίδυμο του Padam, Μπάμπη Ρέγγα και Λεάνδρο Ζέρη και απαντώντας σε ερώτηση αν αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των ηρώων, απαντάει χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά: «Εμείς, έχουμε την τύχη, να έχουμε δύο ανθρώπους, οι οποίοι δόξα το θεό και την Παναγία, μας στηρίζουν και να μας έχουν δώσει και ψυχικά πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Γιατί ξέρουμε ότι στην επόμενη ημέρα, δεν θα είμαστε μόνοι μας. Το θέμα είναι, πόσοι είναι τέτοιοι…»

«Έχουμε κόσμο, που μπορεί να στελεχώσουμε άλλο ένα μαγαζί»

Ο Θανάσης Χρονόπουλος, επιβεβαιώνει το tsipasblog.gr για δεύτερο Padam, τονίζοντας : «Έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες και παρά την όλη αυτή κατάσταση που ζούμε, είναι και μια ευκαιρία να πάμε λίγο παρακάτω. Έχουμε κόσμο δίπλα μας, που μπορεί να στελεχώσουμε άλλο ένα μαγαζί, τουλάχιστον. Οπότε, λοιπόν, με βιάση την εμπορεία και την δύναμη των ιδιόκτητων, που τους αρέσει να ανοίγονται, πιστεύω πως είναι η ώρα να κάνουμε και κάτι άλλο…»

Τέλος, μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον συνεργάτη του και μετρ της Πέγκυ Ζηνα Σταύρο Γαβριήλ, ενώ για την νύχτα, κρίνει πως η κατάσταση εκεί θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς εκτός από δυνατούς επιχειρηματίες και τραγουδιστές, θα χρειαστεί να έχει και δυνατούς πελάτες.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θανάση Χρονόπουλου στα Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.