Mακελειό στον Άγιο Σώστη – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών μαφιόζων

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες σε συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ αγνώστων που σημειώθηκε το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Σώστη, κοντά στη λεωφόρο Συγγρού.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν μέσα από ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια διέφυγαν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους καθώς οι Αρχές έχουν πληροφορία πως το ΙΧ κατευθύνθηκε φεύγοντας προς την περιοχή των Πετραλώνων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως μεταξύ των τραυματιών ο ένας είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών πιθανότατα ανάμεσα σε ομάδες Αλβανών.

Οι δύο νεκροί φέρεται να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, ενώ εικάζεται πως μεταξύ των δραστών και των θυμάτων υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Στο σημείο μεταβαίνουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και κλιμάκιο της Ασφάλειας ενώ μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί επτά κάλυκες.

-πηγή : zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.