Ριχάρδος στο Tsipas Radio : Η δικαίωση, το ξενοδοχείο, γιατί μπήκε στη νύχτα και αν του “φάγανε” λεφτά στη φυλακή

Οριστικά με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο Ριχάρδος Μυλωνάς και οι 62 συγκατηγορούμενοι του, για την γνωστή υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού, η οποία αρχικά παρουσιάστηκε ως μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ, αλλά στο τέλος, κατέληξε σε «φιάσκο».

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής, μίλησε στο Tsipas Radio και στην βραδινή εκπομπή του Ηλία Τσίπα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αρχικά αναφέρθηκε πως νιώθει δικαιωμένος και πάρα πολύ ευτυχισμένος πια, ευχαρίστησε το συμβούλιο πλημμελειοδικών, δεν σκοπεύει να κάνει μήνυση, σε αυτούς που διέσυραν το όνομα του, έλαβε πάρα πολλά συγχαρητήρια, ακόμα και από τους πιο διστακτικούς, στρέφει πλέον την προσοχή του στις πολλές επιχειρηματικές του δραστηριότητες, σε αυτές είναι και μια ναυτιλιακή εταιρία, ενώ θα προσθέσει και ένα ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο της Αθήνας.

Όπως τόνισε για την νύχτα, ο γνωστός και ως “Βασιλιάς του Χρυσού”, είναι σε συζητήσεις με κάποιους καλλιτέχνες, αλλά από χειμώνα, θα τo ανοίξει μια και καλή το Club 22, αν βέβαια πάει καλά η εξέλιξη της πανδημίας, ενώ δεν έκρυψε πως πολλές φορές, έχει αναρωτηθεί -και αυτός- γιατί ασχολήθηκε με αυτόν τον χώρο. Βέβαια, δεν αποδέχεται πως ο καθένας ασχολείται μόνο με ότι ξέρει και το επιχειρηματολογεί πως εάν το ακολουθούσε αυτό, σήμερα δεν θα ήταν αυτός που είναι. Και ως παράδειγμα, αναφέρει πως του έχει τύχει να πάει σε κάποιο εστιατόριο, να φάει, και μετά αγόρασε το ακίνητο.

Ερωτηθείς αν τον προσεγγίζουν, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, για δανεικά, ειδικά σήμερα, είπε πως ναι, αλλά με δικαιολογίες τους αποφεύγει.

Τέλος, υπογράμμισε το γεγονός ότι όσο βρέθηκε στη φυλακή, άρχισε η πίεση και ο τσαμπουκάς, για να του αποσπάσουν χρήματα, όμως δεν ενέδωσε. Συγκεκριμένα, όπως λέει, “τους έκανα φίλους, όλους, ακόμα και τους ισοβίτες και μετά όποιον ήθελα, βοήθησα με τον δικό μου τρόπο, ένα, δύο άτομα και αφού πέρασε καιρός. Όχι με εξαναγκασμό. Γιατί αυτή η ιστορία δεν έχει τέλος. Αν τους δώσεις μια φορά, θα θέλουν συνέχεια”.

Ακούστε αναλυτικά το ηχητικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης : Ριχάρδος στο Tsipas Radio: «Δεν με καλέσανε από το σωματείο- Ήθελα άλλα δύο νυχτερινά κέντρα- Μπράβο στον Μητσοτάκη»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.