Πρώτη μούρη η Bachelor Μπάση

Έλενα Μπάση

Έχει ο καιρός γυρίσματα. Έτσι λένε και τους πιστέψω. Μιλάμε για την πρώτη μούρη της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα. Είδες το The Bachelor; Όλη η δημοσιότητα για πάρτη της.

Έλενα Μπάση, η “γάτα με πέταλα” λαϊκιά τραγουδίστρια, που έδειξε στις άλλες συμπαίκτριές της, πως αυτή είναι η αρχηγός και σαν αρχηγός ήρθε η ώρα να μπει μπροστά. Και το έκανε. Σαν γάτα που είναι, περίμενε το κατάλληλο timing, άφησε τον πρόλογο και μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Άρπαξε και φίλησε τον play boy του Alpha, Παναγιώτη Βασιλάκο. Με κίνηση ματ πάνω στη σκακιέρα του. Δοκίμασε αυτή τη θεραπεία, και όλα τα σαιτ αναφέρονται σε αυτό. Επιτυχία 100%.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μέχρι και πριν λίγα χρόνια, μήντια, έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά, είχαν στο περιθώριο την κυρία Έλενα Μπάση. Ε, σήμερα ασχολούνται όλοι για αυτήν. Ποια είναι η πραγματική της ηλικία, αν έχει κάνει πλαστικές, αν έβαλε γλώσσα στο φιλί της προς τον Παναγιώτη. Αυτό ήταν! Το έργο «Πρώτη μούρη στην διασκέδαση της πελατείας, της μηντιακής τηλεθέασης, η Ελένα Μπάση…» παίζεται ήδη. Προς ικανοποίηση της ιδίας.

Επειδή είναι “γάτα”, Να, η ευκαιρία! Αφού κανένας στο κόμμα της νύχτας δεν την ανέλαβε να την “φτιάξει”, τώρα με τον Δούρειο Ίππο “The Bachelor”, τους κλείνει το μάτι, και τους λέει.. Κύριοι, ξυπνήστε, εδώ είμαι.

Διαβάστε επίσης : Bachelor, o μέγας ρεκλάμαδώρος της Έλενας Μπάση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.