Ο μπουκαδόρος κύριος Ερμής

Ανέβηκε στο YouTube, το βλέπω και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Πρεμιέρα έκανε στις 6 Οκτωβρίου 2020 και θέλω να μην τελειώσει…Σας μιλάω για το μπουκάρισμα του Κωνσταντίνου Ερμή, ενός πατρινού επιχειρηματία εστίασης, που έχει σαν βάση του τον “Σχαραβαίο”, στην θεματολογία του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ : “Η Πάτρα σε καραντίνα λόγω κορονοϊού”.

Σε ζωντανή μετάδοση, κι ενώ η ανταποκρίτρια έδινε το ρεπορτάζ διασχίζοντας την μασκοφορεμένη Ρήγα Φεραίου, την διακόπτει ο Ερμής και λέει “Δεν φοράει μάσκα ο καμεράμαν”. Η δημοσιογράφος, τα χάνει, δεν ξέρει τι να πει, ψάχνει την σανίδα σωτηρίας, αλλά δεν την βρίσκει. “Ο καμεραμάν δεν φοράει μάσκα, γιατί δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του”, αυτό της ήρθε και είπε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ρωτάω εδώ, όχι εκεί, όχι παραπέρα. Δλδ οι παντός τύπου υπάλληλοι σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, που πρέπει υποχρεωτικά να φοράνε την μάσκα, δεν δουλεύουν ; Καλαμπούρι κάνουν αυτοί ;

Αν και λυπηρό, ας το αφήσω αυτό εδώ :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.