Καλημέρα σας, Buenos dias

Καθόλου άλλο πάλι τούτο. Τα μαγαζιά μας έκλεισαν στις 12, ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται στις σκάλες της πόλης, αλλά εκεί ο κορονοϊος σταμάτησε, λέει ο Buenos dias Γιώργος Κοτοπούλης.

Για να ακούσουμε τι είχε πει ο “Σουρωτήρι” Νίκος Μοίραλης : “Αν είναι, να είμαστε κλειστοί εμείς και μετά τις 00:00 να γίνεται πανικός στις σκάλες της Αγίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και στο Νότιο Πάρκο, τότε η δουλειά έγινε μόνο για τα μάτια του κόσμου! Η αστυνομία οφείλει αυτή την εβδομάδα να προστατέψει τη πόλη μας από την εξάπλωση της πανδημίας για να μπορέσουμε να ανοίξουμε κάποια στιγμή”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Ο μπουκαδόρος κύριος Ερμής

Και φίλος να μην είμαι με τον Μοίραλη, που δεν είμαι, αλλά τα καλά και τα σωστά πρέπει να τα λέμε. Και τα είπα στο Tsipas Radio. Όπως σύντομα αποδείχθηκε, άδικα. Στην Ελλάδα του Covid, στο σωστό και το δίκαιο δεν δίνουν σημασία, μόνο το κακό και το άσχημο σενάριο πιάνει τόπο.

χθες το βράδυ 12:30. Η εικόνα είναι από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.