Κοντά στο ”μοντέλο Βέρτη” το Omnia

Κοντά στο ''μοντέλο Βέρτη" το Omnia Downtown

Η μεγάλη αγωνία των νυχτερινών μαγαζιών της Πάτρας. Lock down είναι αυτό. Δεν δίνει κανένα περιθώριο, σε βγάζει νοκ-άουτ από το παιχνίδι και σου αφήνει πολλά ψυχικά τραύματα και βαριές πληγές στο σώμα. Δεν είναι να παίξεις, λοιπόν. Για να συνεχίσεις να παίζεις, οι επιλογές δεν είναι πολλές, είναι μια και οδηγεί σε αυτό που πρώτος σκέφτηκε ο Νίκος Βέρτης, το οποίο φυσικά γράφτηκε από το tsipasblog.gr στις 10 Αυγούστου, και έμεινε στη νύχτα ως “μοντέλο Βέρτη”. Να ανοίγουν τα μαγαζιά 7-12. Να ανοίγουν μόνο. Το τι θα βγάλουν, δεν έχει σημασία, αυτό έρχεται δεύτερο και τρίτο στο λογαριασμό. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουν να παίρνουν μεροκάματο οι δεκάδες νεαροί και οι οικογένειες τους, που εξαιρετικά δύσκολα θα βρουν μια καινούρια δουλειά, γιατί δεν υπάρχουν δουλειές. Αυτό είναι το ζόρικο.

Η κουβέντα γίνεται για το Omnia Downtown.  Δεν το έχει υιοθετήσει ακόμη το “μοντέλο Βέρτη”, αλλά η πολύ δύσκολη κατάσταση, το φέρνει κοντά στο να το κάνει. Και δεν χρειάζεται να μας πείσει γιατί. Χαριτωμενιές και τσαχπινιές δεν σηκώνει. Έχει την χωρητικότητα, για να μην κατεβάσει το επίπεδο του και να μην προκαλέσει το κράτος, έχει το προσωπικό στις πλάτες του. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Έδωσε το σύνθημα ο Λου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.