Σκέψεις Βέρτη, 7 το απόγευμα με 12 το βράδυ

Νίκος Βέρτης

Κατ’ αρχήν. Η είδηση που περιμέναμε τις τελευταίες ώρες, είναι γεγονός, καθώς σήμερα το απόγευμα, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ότι η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των νέων, έκτακτων μέτρων μετά την κατακόρυφη άνοδο στον ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού, αποφάσισε σε συγκεκριμένες περιοχές, τα καταστήματα εστίασης (μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.) να κλείνουν στις 12 το βράδυ.

Αν είναι αποδεκτή η κριτική, πράγματι, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και για να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις, ιδίως στις “πληγείσες” περιοχές, πρέπει να σκεφτούν απίστευτες «πατέντες». Για να μη σας πούμε, πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσουν την μύηση στη μαγεία, στην ταχυδακτυλουργία και στα θαύματα, ελπίζοντας έτσι να βγάλουν πολλούς λαγούς από το καπέλο τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tsipasblog.gr, σκέφτεται να μεταθέσει τη λειτουργία του νυχτερινού κέντρου Όραμα, στη Θεσσαλονίκη, που μόλις την προηγούμενη βδομάδα έκανε πρεμιέρα, 7 το απόγευμα με 12 το βράδυ.

Από το να κλείσει τελείως, κάτι είναι και αυτό. Αλλά θα δούμε, δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι πως το σκέφτεται.

Διαβάστε επίσης : Παρήγορο για την νύχτα, η επιστροφή Βέρτη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.