Παρήγορο για την νύχτα, η επιστροφή Βέρτη

Νίκος Βέρτης

Και μόνο ότι ο “Αυτοκράτορας” Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο Orama, στην Θεσσαλονίκη, από της 7 Αυγούστου 2020, αυτό θεωρείται πρόοδος, μετά το περιοριστικό μέτρο για τα νυχτερινά κέντρα, ότι θα περιορίζεται το ωράριο σε τοπικό επίπεδο, που προανήγγειλε ο Χαρδαλιάς.

Που σημαίνει ότι η νύχτα, που είναι μια γενική και αόριστη έννοια, δηλαδή οι συγκεκριμένες και οργανωμένες εμπορικές επιχειρήσεις- αυτό είναι στην πραγματικότητα τα νυχτερινά κέντρα-για να συνεχίσουν να λειτουργήσουν, χρειάζεται να υπακούσουν στους γραπτούς, σαφείς και διατυπωμένους με επίσημο τρόπο κανόνες της Κυβέρνησης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρήγορο να ακούσει κανείς ότι ο One Man Show Βέρτης (φώτο), που και μετά την καραντίνα τόλμησε να ανοίξει πρώτος, ότι αρνείται- και χωρίς συζήτηση- να κάτσει… παγκίτης. Δεν υπάρχει αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ. Για αυτό και επιστέφει στο πρωτάθλημα της νύχτας, στις 7 Αυγούστου. Σαφής ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα.

Ευτυχώς ο Βέρτης παραμένει σίγουρος για τα αποφασισμένα, ότι δεν θα την κάνει γυριστή, ως προς την τήρηση των μέτρων. Και κανένας νυχτερινόφιλος δεν θα πρέπει να πατήσει σε γήπεδο του, αν έχει στο μυαλό του άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Υπεύθυνοι οι μαγαζάτορες πλέον

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.