Bachelor, o μέγας ρεκλάμαδώρος της Έλενας Μπάση

Κάποια ΜΜΕ είναι για φτύσιμο. Έχουν βρει αυτήν την τραγουδίστρια, που συμμετέχει στο Bachelor, στο όνομα Ελένα Μπάση, και την περιπαίζουν. Σε κάθε ευκαιρία. Και θαρρούν πως έτσι την γελοιοποιούν. Γιατί λέει δήλωσε ότι είναι 39 ετών και ότι δεν είναι πλαστικοποιημένο το προϊόν ομορφιά της.

Το σωστό θα ήταν να πούνε πως σήμερα η Έλενα Μπάση έχει μπει δυναμικά και ορμητικά στην καθημερινότητα του μέσου και ανώνυμου Έλληνα χάρη στην κριτική που δέχεται. Ποιος θα το περίμενε τέτοια απίστευτη ρεκλάμα. Να της έχουν δώσει το πρώτο τραπέζι πίστα επικοινωνιακά. Να την κάνουν περσόνα από γάμα, α εθνικής στο καλντερίμια του ιντερνέτ, σ’ αυτόν τον ολότελα πεζοδρομιακό σύμπαν. Τελικά, αυτό πετυχαίνουν, να διαφημίσουν πανελλαδικά την Μπάση. Και όταν βγει από το παιχνίδι, και όταν ανοίξει η νύχτα, θα δεχτεί, σίγουρα, πρόταση να πάει σε πίστα μεγαλύτερη από τι ήταν χθες. Θυμηθείτε τα λόγια μου

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Καμία κόντρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.