Καμία κόντρα

Νίκος Οικονομόπουλος -Υποχθόνος - Νότης Σφακιανάκης

Διαβάζω την δήλωση του Ypo για τον Νότη Σφακιανάκη, ότι του στην σπάει, που είναι ξερόλας. Αυτό λέει ο γνωστός πατέρας των περισσότερων σημερινών τραγουδιστών της ραπoτραμπ μουσικής. Στην ίδια τηλεοπτική του συνέντευξη, τα έχωσε και στον Νίκο Οικονομόπουλο, λέγοντας πως θα έκοβε όποιον τον ακολουθεί μουσικά.

Για σκέψου, μια στιγμή μονάχα, να είσαι στη θέση αυτών που δέχονται τα πυρά του. Λογικό να θέλουν να τον κάνουν να σωπάσει. Όμως, ξαναβλέποντας τα πλάνα στην τηλεόραση, προσωπικά, όχι, δεν ανατριχιάζω. Δεν λέω μαζέψτε τον, γρήγορα να γλυτώσετε τον τυφώνα Υπο. Κι όταν κοπάσει το κακό, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα βρεις, τι θα έχει μείνει όρθιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά ας βάλουμε τη μπάλα στη σέντρα. Ο θείος Ύπο, επειδή είναι θείος, άρα κάποιας προχωρημένης ηλικίας και, λογικά, και σκέψης, ξέρει ότι η μεγαλύτερή ρεκλάμα, τώρα ειδικά που, λόγω covid και κυβέρνησης, δεν έχει το γήπεδο νυχτομάγαζα, κυρίως τα επαρχιακά, γιατί Αθήνα δεν πολυπερνάει η μπογιά του, είναι να τα χώσει σε κάποιον. Και τι καλύτερο από τους λαϊκούς. Με τους οποίους, αιώνες τώρα, αιωρείται στην ατμόσφαιρα ότι είναι σε ανοιχτή κόντρα. Καμία κόντρα, κλειστή ή ανοιχτή.

Για την προσωπική του ρεκλάμα είπε ότι είπε και, τελικά, τον πέτυχε τον σκοπό του, ο θείος Ύπο. Να ασχοληθούν μαζί του, για κάποιες ώρες, βέβαια, γιατί πρέπει να πάνε στον επόμενo. Όπως είχαν ασχοληθεί όταν έβγαζε φωτογραφίες με τον Τσίπρα και του εξηγούσε τι σημαίνει το… «Mama». Γιατί αν θες να το παίξεις ιδεολόγος επαναστάτης και αντισυστημικός, δεν γίνεται να σε ενοχλεί ο Σφακιανάκης και ο Οικονομόπουλος και από την άλλη, όχι ο Τσίπρας. Ο οποίος στην διακυβέρνηση του ξεπέρασε σε ανέκδοτα ακόμη και τον Μητσικώστα.

Διαβάστε επίσης : Μέλισσες ξεκινάνε, Μητσοτάκης καραδοκεί

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.