Μέλισσες ξεκινάνε, Μητσοτάκης καραδοκεί

Κυριάκος Μητσοτάκης - Χρήστος Μάστορας

Ποια είναι η γνώμη σου; Καλώς ή όχι οι Μέλισσες, από 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο & Κυριακή, έστω από νωρίς
7:00-12:00, ξεκινούν εμφανίσεις στην Πύλη Αξιού, στη Θεσσαλονίκη; Επειδή, κουμπάρε, είναι αδύνατο να γνωρίζεις το θέμα και δεν φταις εσύ γι΄ αυτό, θα σου πει το tsipasblog.gr. Να έχεις σωστή και υπεύθυνη θέση για το θέμα. Αν διαφωνήσεις, τότε είσαι σωστός. Γιατί;

Οι Μέλισσες, λόγω ότι το γήπεδο Αθήνα, από τα πολλά κρούσματα, έχει βάλει λουκέτο, έτσι, το σκέφτηκαν να μπουν στο παιχνίδι από άλλο γήπεδο. Όμως, το σκέφτηκαν λάθος. Ο “διαιτητής” Μητσοτάκης καραδοκεί στη γωνία. Και έχει αποδείξει πως με το πρώτο σκληρό μαρκάρισμα, βγάζει κατευθείαν από το τσεπάκι την κόκκινη κάρτα. Προφανώς ..γιατί δεν θέλω να το πω άσχετο με το αντικείμενο νύχτα, αλλά διότι δεν την ζυγίζει σωστά την ομάδα νύχτα. Κατέχει περί νύχτας γενικώς και αορίστως, ειδικώς και συγκεκριμένως τόσα όσα εσύ, κουμπάρε. Ο Μητσοτάκης είναι πτυχιούχος στα οικονομικά, όχι στη νύχτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι να κάνει, λοιπόν, ο Μητσοτάκης; Στην παραμικρή αφορμή, ότι κάποιοι από την νύχτα δεν τηρούν τα μέτρα, αμέσως, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, φωνάζει τον σιδερά να φτιάξει πλέγμα στα παράθυρα. Φωνάζει και τον κλειδαρά να ενισχύσει την ασφάλεια στης πόρτας. Τι να κάνει ο άνθρωπος όταν με κανένα τρόπο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον κλέφτη και δολοφόνο Κορονοϊό. Έτσι κι με τις Μέλισσές. Μη του δώσουν την αφορμή. Όταν του τη δώσουν, πρέπει να περιμένουμε, να συμβεί το αναμενόμενο. Όπως το ..αναμενόμενο κακό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό στην νύχτα και γονατίζει τους πάντες, αλλά κανείς δεν αντιδράει. Ούτε περιμένω να σταθεί στο πλάι της κανείς. Μόνοι της ό,τι θα κάνει.

Διαβάστε επίσης : Δείγμα ότι ξυπνάνε

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.