#PrayForEvoia : Ο Θεοδόσης Νικολάου πήρε το ρόλο των μεγάλων

Μέτωπο φωτιών. Αχαΐα, Βαρυμπόμπη, Αρχαία Ολυμπία, Εύβοια, σ’ όλη την Ελλάδα. Μαύρη μαυρίλα, όπου και να κοιτάξεις. Καταστροφή τεράστια, κι η καρδιά μου μαραζώνει. Και τι περιμένω ; Τους μεγάλους παίκτες, όλων των γηπέδων, να ρίξουν σωσίβιο. Να δώσουν το σύνθημα για επισκευή, αναγέννηση, επανεμφάνιση, επιστροφή. Αλλά δείχνει πως θα κουραστώ να περιμένω. Έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Χωρίς λόγια, αυτό είναι κατάντια, αυτοί είναι τζάμπα και δήθεν μεγάλοι.

Και ποιον τελικά είδα, να αναλαβαίνει και τον ρόλο αυτόν ; Την Κηρέας, την κάβα ποτών του Θεοδόση Νικολάου, που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής και που είχε βάλει πλάτη, χωρίς καν να το διατυμπανίσει, στους εκατοντάδες σεισμόπληκτους της Ελασσόνας. Τώρα, κάνει το ίδιο και για την φλεγόμενη Εύβοια. Η μετάφραση είναι άμεση και λέει πως αυτό σημαίνει 100 κιβώτια νερά και 250 κομμάτια ισοτονικά (ενεργειακά ποτά). Και τα οποία, τα πήγε ο ίδιος παρακαλώ πολύ, όχι κάποιος από τους οδηγούς του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βεβαίως τον παραδέχομαι τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Μάγκας, αθόρυβος και με συμπεριφορά βαθιά ανθρώπινη και στοργική, απέναντι στους πιο ατυχούς της ζωής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονται

Διαβάστε επίσης : Άφησε την βίλα, την πισίνα, τα super car..Kαι μπήκε στην πύρινη κόλαση της Βαρυμπόμπης (Video)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.