Το σύνθημα δόθηκε : 6 Αυγούστου !

Κυρίαρχο βέβαια το θέμα της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη, των φωτιών σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά να μιλήσουμε λίγο και για πανηγύρι. Ναι, το πανηγύρι προσφέρεται να βγάλει κανείς συμπεράσματα ζωής. Γι’ αυτό ακουμπάμε το πανηγύρι, όχι για να πούμε στον άρρωστο τραγουδιστή έχει φωνάρα, στον διοργανωτή ότι κάνει το καλύτερο, το μεγαλύτερο, το πιο πετυχημένο, μετά από αυτόν το χάος και να πανηγυρίσουμε μαζί του.

Είπαμε αυτά που είχαμε να πούμε, και πάμε να μιλήσουμε, λοιπόν, για τον πρώτον και τον δεύτερο του πρωταθλήματος αυτού. Το πανήγυρη της Αγίου Σωτήρος, στην Οβρυά της Πάτρας, που πέρυσι επηρεάστηκε και αυτό από την πανδημία και δεν έγινε. Και όλοι ρώταγαν ξανά και ξανά, αν θα γίνει φέτος. Μια άγνωστη ιστορία μέχρι και πριν λίγες μέρες, γνωστή από χθες, που ο διοργανωτής του, Κυριάκος Μπαζάρογλου, ανέβασε βίντεο με τον μεγάλο Γιώργο Βελισσάρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Και η Έλενα Γεωργαντά, και η Ματίνα Μέρη, και η Γιώτα Κόκκορη, και ο Γιάννης Πανίτσας, κι αυτός ο Σταύρος Ιωαννίδης, στο πανήγυρίν Οβρυά. Κλείσαμε.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Giannis Panitsas και Ματινα Μερη και κείμενο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.