Αυτός ! Ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, από Αθήνα προς Εύβοια

Πως επιλεγεί κανείς να χαλάσει τα κέρδη της επιχείρησης του, ή την προσωπική του περιουσία ; Δεν υπάρχει κανόνας. Δεν υπάρχει συνταγή. Από ταξίδια, ακριβά αυτοκίνητα, σπίτια, οικόπεδα, κινητή και ακίνητη περιουσία, γκόμενα και γκόμενες, μέχρι βαθιά θαμμένα. Πλούσιοι εκ γεννήσεως, μπατήρηδες που θησαύρισαν, χοντροκονόμησαν, που στάθηκαν τυχεροί, ευλογημένοι, δεν είναι όλοι το ίδιο, διότι δεν έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Γιάννης Λάσκος, ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της -βιομηχανίας τροφοδοσίας κρεάτων- Plus Meat. Σε επίπεδο προσωπικό, άρα και εταιρικό, γιατί plus meat= Λάσκος, “που χαλάω τα λεφτά μου;” Δεν θέλει πολύ ανάλυση, είναι πράγμα που φαίνεται εκ πρώτης όψεως, και δεύτερης- και τα δυο ολοφάνερα. Φιλανθρωπίες, Αγαθοεργίες, Δωρεές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και σαν τελευταίο παράδειγμα, πιάνεσαι από το ότι ανέλαβε με τα φορτηγά της εταιρίας του, να μεταφέρει δωρεάν στην δοκιμαζόμενη από τις πυρκαγιές Εύβοια, οτιδήποτε έχει μαζευτεί. Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, τρόφιμα, φάρμακα και άλλα αντίστοιχα είδη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : #PrayForEvoia : Ο Θεοδόσης Νικολάου πήρε το ρόλο των μεγάλων

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.