Δεν είναι πολιτικός, ερωτευμένος με τον τόπο του είναι…

Ξεκινώ τη μέρα με Φλώριο Ασημομύτη και Μύκονο. Με αφορμή το ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, θα προχωρήσει άμεσα, με δικά του και μόνο έξοδα, στην πλήρης ανακαίνιση, όλων των παρατημένων δημοτικών τουαλετών. Για να μπορεί ο τουρίστας, να κάνει την ανάγκη του. Σκέφτεσαι μόνο πόσοι είναι οι τουρίστες που κάθε καλοκαίρι, επισκέπτονται το νησί.. Πολλές Χιλιάδες!

Καμία κουβέντα από το Τσίπας Μπλοκ. Ούτε ένα φωνήεν προεισαγωγικό, προλογικό… Δεν χρειάζεται, αλήθεια, η είδηση μιλάει μόνη της. Την διαβάζεις, την ξαναδιαβάζεις, είναι για χειροκρότημα, κι ας δεν είναι πολιτικός. Είναι άνθρωπος που αγαπάει το τόπο του, αυτό αρκεί.. Είναι διαχρονική, αυτή η αξία. Η πιο διαχρονική για εμένα. Γι’ αυτό και πρέπει να την δημοσιεύσουν όλα τα σαιτ, την πρωτοβουλία Ασημομύτη, είτε έχουν πάρει χορηγία από αυτόν, είτε όχι. Είτε τον συμπαθούν, είτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να τον βλέπουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τα περισσότερα, ρίξτε την ματιά σας, ΕΔΩ..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.