Όλοι στη Σύρο!

Aegean Ball Festival. Γεννήθηκε από τον διεθνή μπασκετμπολίστα, Γιώργο Πρίντεζη. Κάπως πρόχειρα έκανε τα πρώτα του βήματα, μεταξύ δύο φίλων, και δείτε πόσο γρήγορα εξελίχθηκε. Σήμερα στη πέμπτη χρόνια του, είναι πολλά περισσότερα από ένα Τουρνουά 3×3, είναι ένα κοινωνικό γεγονός. Είναι μια μεγάλη γιορτή. Το μπάσκετ είναι μόνο ένα μέρος του «ταξιδιού».

Για πολλούς δυνατούς που ξέρω, έφτασε να γίνει ο βασικός καλοκαιρινός λόγος, για να επιλέγουν την Σύρο. Αφού μαζί με τις διακοπές, θα τους δουν όλους εκεί. Σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα. Αλλά και ερασιτέχνες αθλητές, φιλάθλους, παιδιά και γονείς, ντόπιους και τουρίστες. Αλλά και VIP καλεσμένους. Όλοι μαζί. Όλοι στη Σύρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιοι τράβηξαν όλα τα φώτα φέτος. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κώστας Παπανικολάου, αλλά και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, ο Ματίας Λεσόρ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αντίστοιχα.

Εννοείται ότι και άλλες σημαντικές και γνωστές μορφές, που συζητήθηκαν. Που δεν κρύβουν τον έρωτα τους για το νησί. Δημήτρης Φιντιρίκος, Μανώλης Μούτσος, είναι και άλλοι.

Ταυτόχρονα, συνεργαζόμενες εταιρείες έχουν συμβάλει στην αναβάθμιση του νησιού με προσφορές χιλιάδων ευρώ. Όπως η Humanity Greece, το 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο και στηρίζει σε μηναία βάση πολίτες και κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες της χώρας.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τον Γιώργο Φώσκολο. Βοήθησε με τόσους πολλούς τρόπους, που κυριολεκτικά δεν περιγράφονται. Αυτός είναι ψυχή της Σύρου, αυτός είναι η μεγαλύτερη της διαφήμιση. Άσε οι άλλοι, να λένε πως απλά ένας επιχειρηματίας είναι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.