Ο..άνεμος έρχεται, αυτή την Παρασκευή, στο Αίγιο

Ποιες αλλαγές και ανατροπές, τομές και ρήξεις στην νυχτερινή διασκέδαση. Την αληθινή επανάσταση, το φετινό καλοκαίρι, το πολύ δύσκολο, για να τα λέμε όλα. Ξέρεις με ποια την βιώνεις. Αρκεί να παρακολουθείς, να παίρνεις πρέφα, να μπανίζεις και να μην την βγάζεις με φαντασιώσεις.

Με την Ιουλία Καλλιμάνη. Με αυτή την τραγουδίστρια, που δούλεψε και δουλεύει αφάνταστα πολύ, σ’ όλον τον κόσμο, δεν θα βρεις άλλη τέτοιαν, και δικαιώθηκε. Και σαν θηλυκό, το απόλυτο, όμως παλιάς κοπής. Με βάση της το Tokyo Theater, που αποτελεί την πρώτη “ακαδημία ταλέντων”, ασταμάτητη παραγωγή τραγουδιστοθύελλας, αυτό που θέλει η νύχτα. Βαρεθήκαμε να μένουμε στα ίδια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα, στα πραγματικά, την θέλουν από παντού. Δύση και Ανατολή. Βορρά και Νότο. Η καθόλου μεγαλοπιασμένη Καλλιμάνη, αυτή την Παρασκευή 14 Ιουλίου, έρχεται στο Αίγιο! Συνεχίζει με τις ξεχωριστές βραδιές το Cavo!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "皇 LAVO Noet Ιουλία Καλλιμάνη Friday 14/7 Doors open 23:00 Resident Djs: Asimakopoulos Stavridis Τηλέφωνο Κρατήσεων 694 240 1216 Παραλία Τέρμα Αλυκής Αιγίου"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.