Πληροφορίες που διαδίδονται μόνο όταν απλώνεται το σκοτάδι! Πιάστηκαν από τον ιστό του tsipasblog : ! «Μυστική επίσκεψη» νυχτερινού παράγοντα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν θέλει με τίποτα Σύριζα το «πιο μεγάλο ερωτηματικό», η «βόμβα» που έρχεται μετά το Πάσχα, και έτοιμο δηλώνει το Club 22

Και ύστερα σου μιλάνε για predador. Για υποκλοπές. Για απόρρητες πληροφορίες. Για αόρατες επαφές. Πες tsipasblog. Είναι ο βασιλιάς αυτού του έργου. Το νιώθετε, το πιστεύετε, το βλέπετε, γιατί πολλές φορές το έχουμε αποδείξει. Το πιο εντυπωσιακό, το πιο περίτρανο ήταν στo τελευταίo επισόδειο (θυμηθείτε εδώ). Μα υπάρχουν καινούργια, στην διαδρομή της νυχτερινής φυλής της Αθήνας. Τα σημειώνω. Με υπέρτατο στόχο τη γνώση των παιχνιδιών, πίσω από τις κουρτίνες.

Να τι έπιασαν οι κεραίες μας :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Επιχειρηματίας, από τους πιο κορυφαίους και ιστορικούς, πολλά βιβλία θα χρειαστούν να γραφτούν, έχει πολλά να μας πει. Που έκανε μια φοβερή σεζόν, στο φετινό πρωτάθλημα, και μας αποχαιρέτησε για καλοκαίρι. Που έχει μελετήσει το σύστημα από πολύ μέσα. Πριν λίγες μέρες, είχε μια συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον Υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο.

-Είμαστε σε καυτή προεκλογική περίοδο και αυτός που είναι ερωτηματικό, το πιο μεγάλο ερωτηματικό. Λες το όνομα του και σε πιάνει δέος. Πας να βγάλεις άκρη και δεν βγάζεις. Κατά διαστήματα, πιθανόν έως και σήμερα, σε ότι εφαρμογή θες, application, φορητά τηλέφωνά, ταμπλέτ, είναι γνωστό πως τον παρακολουθούν. Σε πολλές μεγάλες δουλειές είναι μέσα. Λοιπόν, αυτός δεν θέλει με τίποτα να βγει ο Σύριζα. Έντονος πονοκέφαλος τον πιάνει μόνο στη ιδέα. Ενώ στάζει μέλι ο λόγος του για την Νέα Δημοκρατία και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

-Μετά το Πάσχα, ετοιμαστείτε για την πιο μεγάλη…βόμβα!

-Όπως σας έχoυμε ήδη ενημερώσει για το Club 22.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.