Η περίπτωση Δημήτρη Μεσούλα

Χρειάζεται να χωθούμε κάργα στο facebook του Δημήτρη Μεσούλα, για να μάθουμε ότι τον αφορά. Για να να γνωρίσουμε έναν τύπο, που άγνωστος ήταν τον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας, μέχρι πριν λίγα χρόνια. Ο οποίος όμως άρθρωσε μια επιχειρηματική γλώσσα διαφορετική, ούτε δεν βάζω το χέρι στη τσέπη, ούτε να το πάμε ταπεινά. Ούτε δεν υπάρχει λόγος για μεγάλα ρίσκα, ούτε οι εποχές είναι δύσκολες. Το παλληκάρι, με πάθος και όραμα, και χωρίς να πάρει λεπτό τα μάτια από το πλάνο του. Το υποστηρίζει στον απόλυτο βαθμό, δεν κάνει συμβιβασμούς και εκπτώσεις. Έβαλε στόχο να τον γράψει η ιστορία, την είδε τελείως διαφορετικά, από πολλούς σήμερα επιχειρηματίες. Και έχει καταφέρει τόσα πολλά, μέχρι σήμερα. Όντως έχει πετύχει πολλά. Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο!. Σας έχουμε φρέσκα παραδείγματα.

Βεβαία, με παραδείγματά στο ρεπορτάζ, πάντα. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δύο δυνατά brad name, δυο υπέροχα χαρμάνια για Aristotle Piraeus Barrique Port & La Red Dream. Η συμφωνία έκλεισε και πορέυετε με τον όμιλο της Coca-Cola στο κομμάτι του καφέ. Καλή αρχή λοιπόν !

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πάμε σε άλλο. H τηλεοπτική αναφορά της Ευδοκίας για το Barrique Port, ιδιοκτησίας του συγκεκριμένου. Κάθε Κυριακή μεσημέρι είναι εκεί.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "LIVE ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ OI: ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ KaфeT ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ Κυριακή 26 Μαρτίου Απονωρίς8 Απο 18:00 PHILONOS 66 & 2ND MERARHIAS. 18535 PIRAEUS UHDELSE? 2104528010 BARRIQUE _PORT"

Η Τρίτη και όχι πια η Πέμπτη, έχουν την υπογραφή του Dj Valentino. Χαμός και πάλι! Παίζει και αυτά που δεν παίζονται, που είναι αόρατα, ανύπαρκτα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "GOLDARD R T ARISTOTLE PRES Soiree electric dj set by VALENTINO TUE. 21ST MARCH Σας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 210 010 076 aristotle piraeus aristotlepiraeus.gr UHDELSE? 1"

Ο τεράστιος Κυριάκος Παπαδοπουλος, κάθε Τετάρτη μας ταξιδέψει, που αλλού; Μόνο στο Aristotle. Μαζί με Stratos Karalis Haris Halamoutis & Maria Ioannidou Μαρία Ιωαννίδου. Και κάθε φορά ο Μεσούλας νιώθει σαν να είναι η πρώτη φορά, κάτι σαν πρεμιέρα, τον πιάνει δέος και το ομολογεί ειλικρινά. Είναι τιμή μου και καμάρι του, που λένε στην γειτονιά του, να παίζει ο τεράστιος!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο που λέει "ARI A R STO TLE At ARISTOTLE PRESENTS ΜΑΖΙΤΟΥ ΤΟΥ: KYRIAKOS PAPADOPOULOS BY THEPORT ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ ΜΑΡΙΑ ΩΑΝΝΙΔΟΥ ΧΑΡΗΣ ΧΑΛΑΜΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΒΙΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΣ ΤΥΜΠΑΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΚΙΑΛΗΣ ΜΠΑΣΟ ΕΡΜΗΣ ΖΕΚΙΡΗΣ ΠΛΗΚΤΡΑ 210 010 1076 ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 2αςΜεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 aristotle piraeus aristotlepiraeus.gr UHOELSE?"

Για την πιο δύσκολη ημέρα της βδομάδας, την Δευτέρα, δεν χρειάζεται να την στολίσουμε με πολλές ωραίες λέξεις. Επόμενο, αφού όλοι ξέρουν, όλοι έχουν ακούσει. Η Μαριάννα Παπαμακαρίου και ο Πέτρος Ίμβριος, αυτό φτάνει. Πιστέψτε με, η επιτυχία τους είναι τεράστια, δεν σταματάει το τηλέφωνο να χτυπάει, τους ακούς να λένε “τους θέλουμε και εμείς”.

Δεν αφήνει καμία μέρα ορφανή ο Μεσούλας.. Καμία. H τρέλα του είναι απίστευτη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Είναι της βδομάδας το πρόγραμμα το καθιερωμένο! Είναι και τα έκτακτα, αυτά που δεν περιμένεις και καταλήγουν τα πιο ωραία. Όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, αυτή η μεγάλη ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Για μια Παρασκευή είχε κανονιστεί να εμφανιστεί στο Aristotle Piraeus. Μα ο κόσμος έδειξε τέτοια ανταπόκριση, που δεν γινόταν, έγιναν δυο χθες το βράδυ. Και πιθανόν στο μέλλον, να γίνουν και τρείς, και τέσσερεις !

Και επειδή συνεχίζει να περπατάει στη γη με τα πόδια, δεν τον φούσκωσε η επιτυχία, δεν την είδε Ωνάσης. Παραμένει άνθρωπος, δεν σταματά να στηρίζει όσους δεν είναι στα καλύτερα τους, η ζωή, οι δικοί τους, τους ξέχασαν. Όχι και ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.