Ο ασταμάτητος υποψήφιος του Βελόπουλου στην Θεσσαλονίκη, χαλάει από την περιουσία του, χιλιάδες ευρώ κάθε μέρα, αλλά δεν θα το μετανιώσει ποτέ! Να στηρίξει την αδυναμία τον νοιάζει μόνο και πρέπει να μπει στη Βουλή- Ένας ευαίσθητος άνθρωπος και μια ασταμάτητη μηχανή προσφοράς και αγάπης!

Κάνει τόσα πολλά μέσα στη μέρα του. Τόσα πολλά και δεν τον προλαβαίνεις, είναι πραγματικά ασταμάτητος. Έχω χρόνια να δω τέτοιον παίκτη. Είναι πιο εύκολος ο στόχος, όταν είναι με πράξεις. Τα πάντα όλα τα ορίζουν οι πράξεις. Αυτή είναι η κρίσιμη διαφορά του, με τους επαγγελματίες στην πολιτική ζωή της Θεσσαλονίκη. Άγνωστο για αυτούς οι πράξεις. Και πέφτουν ανοικτά και δικαιολογημένα οι προβλέψεις. Θα είναι σίγουρα την επόμενη Βουλή ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση, με το όνομα Συμεών Κουπελόγλου. Τίποτα άλλο.

Δευτέρα, 27 Μαρτίου, στις 7.00, είδες πως είναι τα εγκαίνιά του πολιτικού του γραφείου. Χαμός θα γίνει!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ Υποψήφιος Βουλευτής Ελληνικής Λύσης A Θεσσαλονίκης Δευτέρα 27 Μαρτίου Λαγκαδά 237A 19:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΚΥΡΙΑΚΟςΒΕΛΟΠΟΥΛΟς"

Ο Κουπέλογλου είναι ικανός να κάνει την έκπληξη και τη νίκη να αρπάξει; Αστείο ερώτημα. Όχι δεν είναι ικανός. Το σωστό είναι να πεις ότι παραείνει ικανός ο Κουπέλολου. Έχεις τόσα ποιοτικά παραδείγματα, η λίστα είναι μεγάλη, και δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις.

Ανακοίνωση ΑΟ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ :
Σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης
Κουπελόγλου Συμεών με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
επισκέφτηκε τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ μας και δώρισε έναν Απινιδωτή .
Ο κ. Κουπελόγλου Συμεών είναιΣταυρουπολίτης .
Η Διοίκηση της ομάδας των ευχαρίστησε πολύ για αυτήν την προσφορά και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές .

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, όρθια άτομα και γρασίδι

Η βράβευση του από την Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης, η οποία τον τιμά ιδιαιτέρως.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "Συμεών Κουπελόγλου, Υποψήφιος Βουλευτής, A' Θεσσαλονίκης Βράβευση από την Ένωση στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ KYMAKOG Θεσσαλονίκης"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Hር ΠΕΡΙΘΕΡΕΙΑΚΗΣ EHONINAL LEлLEa. 2016 Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ για την στήριξη και προσφορά προς το στρατιωτικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης Πρόεδρος Αθανάσιος Σαρρής Η r. Γραμματέας Όλγα Κοντελίδου"

Παρέδωσε ακόμη έναν απινιδωτή σε αθλητικό σωματείο. Είπε για αυτό : “Ανταποκρίθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη στο αίτημα της Αθλητικής Ένωσης Νέας Κρήνης, θέλοντας να συνδράμω με αυτόν τον τρόπο στο να αθλούνται τα παιδιά μας σε ασφαλές περιβάλλον. Κάθε χώρος στον οποίο αθλούνται συνάνθρωποί μας πρέπει να είναι εξοπλισμένος με αυτόματους απινιδωτές. Ελπίζω κάποια στιγμή η πολιτεία να αντιληφθεί αυτή την αναγκαιότητα και να δράσει ανάλογα”.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, όρθια άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΚΥΡΙΑΚΟς ΒΕΛΟΠΟΥΛΟς Δωρέα Απινιδωτή Αθλητική Ένωση Νέας Κρήνης ΣυμεώνΚουπελόλου Συμεών Κουπελόγλου Υποψήφιος Βουλευτής Î' Θεσσαλονίκης @simeon.koupeloglou @simeon.koupeloglou"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή, να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε αίτημα. Και στο 9ο δημοτικό σχολείο Σταυρούπολης, δώρισε έναν Απινιδωτή, με μια ευχή, να μη χρειαστεί ποτέ!!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΚΥΡΙΑΚΟς ΒΕΛΟΠΟΥΛΟς Δωρέα Απινιδωτή 90 Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης Συμεών Κουπελόγλου Υποψήφιος Βουλευτής Î' Θεσσαλονίκης @simeon.koupeloglou @simeon.koupeloglou"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος

Ανακοίνωση Νίκη Ευκαρπίας : “Ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της ομάδας μας, ο Συμεών Κουπελόγλου – Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης – Ελληνική Λύση πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να πολιτευτεί με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτόν τον αγώνα και είμαστε σίγουροι ότι θα τον κάνει με την εντιμότητα και το ήθος που τον διακρίνει γενικά στην ζωη του αλλά και στην επιχειρηματική του διαδρομή.”.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, όρθια άτομα και γρασίδι
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.