Περιμένουν Μπερτάκη, για να πιάσουν πρώτο τραπέζι πίστα

Εν αντιθέσει με το ΠαρασκευοΣάββατο, το προηγούμενο, που ήταν της επανεμφάνισης, του come back, του υπάρχω και ζώ ακόμα, κουτσά στραβά ξαναμπήκα στο γήπεδο.. Aυτό ήταν σαφώς καλύτερο, βελτιωμένο..Και ελπίζεις, προσέχεσαι, το θαύμα να μην μείνει σε μεγέθους mini, να συνεχιστεί.

Γενικότερα, όμως, τίποτα το συνταρακτικό δεν συμβαίνει στην ομάδα Νύκτα, όλα περνάνε στο ντούκου. Αν έκανε βροντερές μεταγραφές η μία ομάδα, με ποιο μαγαζί είναι σε κουβέντες προχωρημένες ο χ-ψ τραγουδιστής επιπέδου κολοσσός, για να γίνει πρωτοσέλιδο βαρβάτο. Έχει πάψει καιρό τώρα, να είναι αβανταβόρικο το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ της καθημερινότητας αυτού του κόσμου. Γιατί το πράμα βράζει με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα της κυβέρνησης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όμως! Υπάρχουν νόστιμα, που δεν χωνεύονται με τη μία και γράφονται μόνο από το Tsipas Blog. Το λέω για την συμφωνία με τον Μάρκελο Μουρατίδη, και αυτό το καλοκαίρι, να το πάνε μαζί στο Markiz, στην Χαλκιδική..Και η φυσική συνέπεια, θα είναι όλοι οι τραγουδιστικοί αστέρες, να είναι κανονισμένο από καιρό πριν, να περάσουν από εκεί. Γατί οι περισσότεροι εξ αυτών, του “ανήκουν. Στο πιο πετυχημένο αφεντικό την τελευταία 10ετία στον πλανήτη νύκτα, Κώστα Μπερτάκη.

Περιμένουν αυτόν, με το κύκλωμα το μεγάλο και τους ισχυρούς φίλους, να δουν πως θα το πάει….Αν θα τον ενοχλήσουν. Αν ναι, θα σημαίνει πως το καπάκι της κατσαρόλας πάνω στη φωτιά, θα έχει τιναχτεί, θα έχει χυθεί απ’ έξω το καυτό νερό και θα κάψει ό,τι δεν έχει τσουρουφλιστεί ακόμα..Αν όχι, σίγουρα θα αποφασίσουν και πολλοί άλλοι, για την δική τους έναρξη.

Να εισπράξουν λοιπόν, και να αναλύσουν τις εικόνες, τις καλοκαιρινές, του Μπερτάκη, στη Χαλκιδική και να βγάλουν το συμπέρασμα, τι τους περιμένει…

Διαβάστε επίσης : Με “υπερηφάνεια” το ανακοίνωσε ο Γεωργιάδης: Λουκέτο επτά ημερών και πρόστιμο 5.000 σε κέντρο διασκέδασης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.