Εμβολισμός, gay, προσφορές… Όλα στο μίξερ του Τoκyo

Ολυμπιακοί αγώνες και οι απατεώνες δεν χάνουν την ευγενή ευκαιρία να περάσουν το… μήνυμα τους. Τι λουμπινιές είναι αυτές, ρε. Προετοιμάστηκε, φτιάχτηκε ο επαγγελματίας αθλητής και πήγε στην Ιαπωνία να δείξει πόσο μετράει, να διακριθεί, να κερδίσει χρήματα, να ανεβάσει το προσωπικό του βάρος. Και απρόσκλητος κολλάει ο πονηρός να πουλήσει το παραμύθι του. Ένα εντελώς άσχετο με τον αθλητισμό με το οποίο σ’ άλλο γήπεδο, στο δικό του γήπεδο ο πονηρός παίζει επικοινωνιακά.Να το ξεκαθαρίσουμε. Ο αθλητισμός, αυτό το πρότζεκτ όπως πλασάρεται σήμερα, είναι θέαμα. Σώου με τους κανόνες της αγοράς, όπως ο σινεμάς, μια συναυλία ροκ, μια οργανωμένη διαμαρτυρία υπέρ των μεταναστών, των ομοφυλοφίλων, εναντίον του εμβολιασμού, της κυβέρνησης κλπ κλπ. Όλα αυτά στήνονται για να πουληθούν. Να προπαγανδίσουν την τάδε και τη δείνα σκοπιμότητα, καλώς ή κακώς.

Προστυχιά καθαρή είναι να θέλουν να περάσουν… μηνύματα με την ευκαιρία των ολυμπιακών αγώνων που ξεκίνησαν στο Τοκυο. Για την πολιτική, για το άλφα και το βήτα κοινωνικό αίτημα, να μιλήσουν για τις γνωστές και θολές ευαισθησίες μειονοτήτων, και να αγνοούν δημοκρατικά τα πιστεύω των πλειοψηφιών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ρίχνει άλλος ακόντιο ή παίζει πιγκ πογκ, κολυμπάει ή παλεύει στο ριγκ και σκάει μύτη ο πονηρός και λέει τα δικά του με τα οποία δεν έχουν σχέση και ο αθλητής και ο τηλεθεατής

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.