Πάτσης στη νύχτα, Πάτσης στην ημέρα

Δεν τον ήξερα τον Γιώργο Πάτση. Γνωριστήκαμε 2 με 3 χρόνια πριν, όταν μίσθωσε τον όροφο πάνω από το Posidonio. Στο αμέσως επόμενο επεισόδιο, χάλασε ένα κάρο λεφτά, και έτσι “γεννήθηκε” το «Galea Club». Συνέχισε το χέρι να το βάζει βαθιά στη τσέπη, πήγε σε άλλο θέμα, από το clubbing στο live clubbing. Πρόσφατες είναι οι εικόνες από το «Sasa Live Stage», και τον Δήμο Αναστασιάδη. Και για το φετινό καλοκαίρι, το έχετε μάθει, πως έκανε την καλύτερη επιλογή, συνεργασία με τους Voodoo, το Mind the Gap ήρθε με φόρα.

Ούτε που είχα ακουστά πως το όνομα του Πάτση είναι συνυφασμένο με την ιστορία του γαλακτομπούρεκου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το είδα στο estiatoria.gr και σας διαβάζω : “Γαλακτοποιήματα Πάτσης”. Το 1977 η οικογένεια Πάτσης, έβαλε στόχο και πέτυχε στο να παράγει προϊόντα γάλακτος υψηλής ποιότητας από άριστες πρώτες ύλες, με σκοπό να κρατήσει ζωντανή μια μακραίωνη παράδοση με μεγαλοπρέπεια… προς όφελος του κόσμου. Τα μπακιρένια καζάνια όπως τότε στο Βυζάντιο, μπροστά στα μάτια του κόσμου, βάζουν σε εφαρμογή την μυστική συνταγή αναμιγνύοντας αγνά υλικά, όπως μερικά από αυτά, σιμιγδάλι, βανίλια, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο βούτυρο & γάλα και το παχύρευστο σιρόπι που περιχύνεται στα ολόφρεσκα γλυκά ταψιού! Μετά το λαχταριστό γαλακτομπούρεκο, σειρά έχει το αυθεντικό εκμέκ με την βελούδινη κρέμα, το κανταΐφι και τα σιροπιαστά που μεταφέρουν με τη σειρά τους την σκυτάλη στις μοναδικές κρέμες, τα ριζόγαλα, το ολόφρεσκο κρεμώδες παγωτό και τους λουκουμάδες που φτιάχνονται επίσης μπροστά σας… Άξιον λόγου με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας είναι το “γάλα” του brand “Γαλακτοποιήματα Πάτσης”, το οποίο παράγεται & συγκεντρώνεται από μικρές ελληνικές φάρμες για να φτάσει ολόφρεσκο στα 3 καταστήματα που διαθέτουν τα “Γαλακτοποιήματα Πάτσης” σε μια μοναδική μοντέρνα συσκευασία!

Ανάμεσα στα 3 καταστήματα, το νεότερο στα Βριλήσσια των βορείων προαστίων αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το γαλακτομπούρεκο!

  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: Α) Παναγή Τσαλδάρη 19, Περιστέρι, τηλ 2169007209 | B) Λεωφ. Θηβών 18, Περιστέρι, τηλ 210 5320200 | Γ) Λεωφ. Πεντέλης 48, Βριλήσσια, τηλ. 2160704600
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.