Παράνοια !!! Αν το ακούσεις, μήπως με πεις τρελό

Είναι η πιο ενδιάφερoυσα ιστορία, για την νύχτα, που είδα σήμερα στο instagram. Για 2 βασικούς λόγους. Πρώτον, αφορά το Tokyo Theater, που ναι, έχει ήδη κλείσει Μαρία Κορέλη, αλλά το ερώτημα που τίθεται είναι: Τι άλλο μεγάλο παίζει στην εποχή μετά την Ζευγαρά. Δεύτερον, στην φωτογραφία, που ανέβασε ο επιχειρηματίας του μαγαζιού κατηγορίας “το καλύτερο live clubing της Αθήνας και έγινε εν μέσω πανδημίας” Σταύρος Βουτυρακος, αδερφός του Γιάννη… Απεικονίζεται κάποιος, που η πλάτη του μόνο φαίνεται.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αλλά επειδή κάνει μπαμ, πως είναι ιδιαίτερος, μοναδικός, πρωτοπόρος . Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, έχει «κάτι» επάνω του, φαίνεται σαν ροκ σταρ και είναι ροκ σταρ. Μεγάλος σταρ που λέτε, και ξηγημένος, αρκεί να βρείτε τα κουμπάκια του. Αποφάσισα να μάθω περισσότερα γι’ αυτόν. Αν ακούσης την βόμβα μήπως με πεις τρελό. Μα αυτός, τι κι αν τον έχουν χιλιοπαρακαλέσει γνωστοί και φίλοι, δεν κάνει βήμα. Δεν πάει πουθενά. Τον ενδιαφέρει η σκέψη του πια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι είναι, βέβαια! Όμως, για κάθε κλειστή πόρτα, υπάρχει το κατάλληλο κλειδί. Αρκεί να το βρείτε. Το βρήκε ο Γιάννης Βουτυράκος. Με αυτόν, λοιπόν, τον καλλιτέχνη συμφώνησε. Τον Νίνο (ή αλλιώς Στέφανο) Ξυπολιτά, που γεννήθηκε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 29 Ιουνίου 1981 και αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ρόδο, όπου και μεγάλωσε. Ο Nino, για πολλά χρόνια, λατρεύτηκε από άντρες και γυναίκες σαν θεός. Είναι αυτός που αγάπησε και υπηρέτησε όσο λίγοι τον αληθινό κόσμο της μουσικής. Έδωσε αυτό το «κάτι» στον κόσμο, για αυτό και τελικά έχει καταστεί αξέχαστος.

Μόλις ξεκίνησε η παράνοια….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.