Η νέα κυρία του Tokyo

Κίνητρο ζωής, το να την συνεχίσεις, ακόμα και να την βελτιώσεις, αποτελεί να μην σταματάς να ονειρεύεσαι. Να βάζεις στόχους και πλάνα. Και, βέβαια, με την ελπίδα, να επανέλθουμε στην περίφημη κανονικότητα. Να μην συνεχίσουμε στην απομόνωση. Να γίνει η ζωή μας όπως ήταν. Με μια κουβέντα, να μην είμαστε υποχρεωμένοι να μένουμε σπίτι, να ανοίξουν μαγαζιά, σχολεία, καφέ, τα πάντα όλα. Να πάει ο κόσμος μπουζούκια, κλαμπ, ταβέρνες, σινεμά, θέατρο, εστιατόριο, γήπεδο. Η οικονομία να ξαναμπεί στους ίδιους ρυθμούς.

Να μην σταματάς να ονειρεύεσαι, είπαμε κίνητρο ζωής. Ε, τώρα τον καταλαβαίνω! Εγώ, πάντως, ναι. Ποιον; Τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Γιάννη Βουτυράκου. Όλοι ψάχνονται, ρωτάνε, βλέποντας με ποια τραγουδίστρια, θα συνεργαστεί. Θα βάλει μηχανισμούς, τους πολύ αξιόπιστους, για να την φτάσει στην κορυφή. Και θα τα καταφέρει. Τόσο χρόνια, αυτός κρατάει την συνταγή, για να αρχίσει να λάμπει ένα τραγουδιστικό αστέρι. Και για να λάμπει για πάντα, θα απευθυνθείτε στις υπηρεσίες του Κώστα Μπερτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αποκάλυψή τώρα. Η Κρητικιά Μαρία Κορέλλι. Παραθέτω ανακοίνωση Tokyo :

“Έχουμε τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας, τη Μαρία Κορέλλι! Αυτή η νέα προσθήκη ήρθε για να ταράξει τα νερά της μουσικής σκηνής και να απογειώσει τη διασκέδαση μας! Ανυπομονούμε να ανοίξουμε σύντομα και πάλι και να την ακούσουμε και live στη σκηνή του Tokyo Theater!Καλώς ήρθες Μαρία!🤍

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σημαντικό, όλα παίζουν τον ρόλο του. Από το tsipasblg.gr, ξεκίνησε το κόκκινο χαλί να στρώνεται. Ήταν 27 Νοεμβρίου 2021, γράψαμε “Αυτή είναι το “Νext big thing” στην εταιρία Νύχτα” και μετά στις 16 Δεκεμβρίου 2021, “Από τον μάγο Φοίβο, έρχεται νέο μαγικό, νέα μούσα – Ταρακούνημα όπως προ 20ετίας στην νύχτα”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.