Αυτή είναι το “Νext big thing” στην εταιρία Νύχτα

Για την εξέδρα, μέλλον στη νύχτα, σημαίνει ποιος τραγουδισταράς έρχεται στην ομαδάρα. Αυτή είναι η ψυχολογία του όχλου. Έτσι γεννήθηκε ο άνθρωπος, έτσι συμπεριφέρεται κοινωνικά, μαζικά, ως μάζα, ως λαός, ως όχλος, ως πολτός, ως κοινό. Όπως θέλει ο καθένας το λέει.

Το μέλλον, όμως, δεν είναι αυτό. Σε καμία περίπτωση. Κλείνουμε τα αυτιά σε όσους αυτοχαρακτηρίζονται μεγάλα ονόματα, του χθες και του σήμερα. Οι οποίοι, συμφώνα με τις μελέτες, έχουν βγει εκτός παιχνιδιού, γιατί έχουν τουπέ, επιλαμβάνονται, και πάμε στην ανάδειξη νέων τραγουδιστών. Που είναι καλά παιδία, που έχουν ταλέντο και δεξιότητες, που μέχρι χθες δεν ήταν γνωστοί, που χρειάζονται το μεγάλο χέρι να γίνουν, που αν γίνουν, θα ανανεώσουν τη δουλειά συνολικά. Αυτή είναι η συνταγή, δίνεις χρήμα στο καινούργιο, για να πάρεις χρήμα, για να έχεις πορεία μεγάλη, να φέρεις ξανά πίσω τον κόσμο. Τον θέλεις πίσω, μάγκα ο κόσμος σε κάνει. Τέλεια και παύλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οπότε, για να καταλάβω και να καταλάβετε, στην εταιρία νύχτα επί κυριαρχίας Covid, ψάχνουμε να βρούμε, αυτό που το λένε το “Νext big thing”. Δεν θα το πλατύνουμε πολύ, σήμερα, τουλάχιστον. Θυμηθείτε αυτό το όνομα: Μαρία Κορέλλι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.