Η μυστική συνάντηση Σαμαρά στο γραφείο του στην Βασιλίσσης Σοφίας, με τον Δημητριάδη και τα 2 σκάνδαλα αξίας πολλών εκατομμυρίων για τα οποία προειδοποίησε ο Καλαματιανός ότι θα “μπουμπουνίσει”!

Το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής στο γραφείο του Μεσσήνιου πολιτικού στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 4  στον 1ο όροφο, πέρασε ο σκιώδης Πρωθυπουργός Γρηγόρης Δημητριάδης.

Όπως μάθαμε ο πρώην πρωθυπουργός έμεινε ενθουσιασμένος από τη συνάντηση (!) με τον διευθυντή του Μητσοτάκη αφού ικανοποιήθηκαν όσα ζήτησε. Λεπτομέρειες δεν μάθαμε αλλά τίποτα δεν μένει κρυφό. Αυτό που έχει σημασία ότι στην συνάντηση αυτήν ήταν να πάει ο Γεραπετρίτης αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε ο “ταχυδρόμος”. Οι ψίθυροι πάντως λένε ότι ο Σαμαράς ενημέρωσε τον Δημητριάδη για 2 μεγάλες δουλειές δεκάδων εκατομμύριων ευρώ που παίρνουν την μορφή σκανδάλου και ότι είναι έτοιμος να τα μπουμπουνίσει! Σου είπα μου είπες… και όλα καλά! 

-πηγή edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.