Από τον μάγο Φοίβο, έρχεται νέο μαγικό, νέα μούσα – Ταρακούνημα όπως προ 20ετίας στην νύχτα

Φοίβος- Μαρία Κορέλλι

Το μεγάλο νέο. Ο Φοίβος είναι έτοιμος να δώσει πνοή νέα στην πολύ κουρασμένη νύχτα. Να ρίξει νέο προϊόν στην αγορά. Να μοιράσει ξανά χαμόγελα και χρήμα. Πάντα μαζί πάνε αυτά! Να κάνει το μπαμ μπουμ, γιατί βαρέθηκε να βλέπει την κατακόρυφη πτώση της. Ποιος τα λέει αυτά και δεν είναι καθόλου μπρόκολα, είναι στα πολύ σοβαρά; Το Τσίπας Μπλοκ.

Ο Φοίβος, αυτός ο συνθέτης, που έχει μεγάλη Ιστορία, και πιθανόν την πιο μεγάλη. Ο μάγος που έψαχναν όλοι να κάνει τα μαγικά του εξελίχθηκε. Κυβέρνηση κανονική. Υπεράνω επιχειρηματιών και τραγουδιστών, διότι κονομούσαν από τα τραγούδια που έγραφε. Αυτό είναι το προϊόν του, με το οποίο θησαύρισαν, γιγαντώθηκαν, τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων τραγουδιστών σήμερα. Πρώτη και καλύτερη, Δέσποινα Βανδή. Αλλά και πολλοί άλλοι. Γιώργος Μαζωνάκης, Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς, Αντώνης Ρέμος, Άντζελα Δημητρίου, Γιώργος Λέμπέσης, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Ιωακείμ Φωκάς, Μαντώ, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκκοτας, Θάνος Καλίρης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί σήμερα, να μην είναι πως ήταν πριν δέκα και είκοσι χρόνια, στα χρυσά μας χρόνια. Δική του επιλογή βέβαια, καθώς είδε ότι ερχόταν κατηφόρα και πρόλαβε, στράφηκε άλλου. Στην αγορά της Ιαπωνίας, που είναι χαώδης και έχει φτιάξει το νούμερο ένα μουσικό συγκρότημα. Αυτό είναι το αξεπέραστο ατού του, που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Βεβαίως θα αρχίσει να “μπουμπουνίζει” πάλι ο Φοίβος. Να εκμεταλλευτεί το ταλέντο, το συνολικό πακέτο, μιας πολύ συγκεκριμένης, της νέας γενιάς των τραγουδιστριών. Και θα έχει δίκαιο. Και δεν μπορείς να του πεις τίποτα.

Πρόκειται για την Μαρία Κορέλλι. Αυτή είναι και το Τσίπας Μπλοκ την είπε το “Νext big thing” στην εταιρία Νύχτα

Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.