Με τις πρωινές δουλειές του Πάτση, τι γίνεται;

Τα έχετε βάλει κάτω; Ξανά μανά ρωτάω αν τα έχετε βάλει κάτω. Μέχρι πότε θα ξηλώνετε στο πολύ κυριλέ ο πρόεδρος του Διαγόρα Ρόδου και ιδιοκτήτης του κλαμπ Galea, στην Παραλιακή;

Είμαστε άνοιξη προς καλοκαίρι. Κι ενώ η βρωμοδουλειά με τον ιό έχει χτυπήσει κόκκινο, δείχνει ότι θα τραβήξει για πολύ. Το κράτος θα συνεχίσει το μπαράζ μέτρων στην κόντρα με την αρρώστια, η νύχτα τα έχει βάψει μαύρα, αυτός τι κάνει ; Ανοίγει την κασέλα με το απόθεμα και νοίκιασε το ακίνητο πάνω από το Posidonio, από τον Βασίλη Κοντόπουλο. Iδιοκτήτης και των δύο. Έτσι το πήρε και οι μνηστήρες του ήταν πολλοί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να ξέρουμε τι λέμε, ο Πάτσης, ο κάθε Πάτσης είναι για να παίρνει. Γιατί αν δεν παίρνει, δεν μπορεί μόνο να τα δίνει και σε replay. Προς το παρόν βγαίνει ο λογαριασμός, διότι το μαγαζί δείχνει ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του. Ειδικά τις live Τετάρτες, με τον Καλίδη, έχει πάρει την… πάνω βόλτα. Και στην περίπτωση να είχαμε εκτίναξη δαπανών από τη μια και από την άλλη γκρέμισμα κανονικό των εσόδων, πάντα ο Πάτσης έχει καβάτζα, την κασέλα που λέγαμε. Επόμενο. Γιατί εισπράττει απ’ ευθείας και από άλλα, έχει έσοδα όχι μόνο από την νύχτα.

Εμ, εδώ σε θέλω. Με τις πρωινές δουλειές του Πάτση, τι γίνεται; Λέμε τι γίνεται με τις πρωινές δουλειές του Πάτση ; Με ποια φόντα το τσίπας μπλοκ γράφει ότι πάντα έχει καβάντζα. Το δίχτυ ασφαλείας, και θα τρέξει σε αυτό, για βοήθεια, σε περίπτωση που κινδυνεύσει να σπάσει η ισορροπία του Galea.

Φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, υπηρεσίες catering, γαλακτοκομικά προϊόντα. Όλα με την ταμπέλα Πάτσης.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΑΤΣΗΣ - Estiatoria.gr
Γαλακτοποιήματα Πάτσης Online Delivery | Δες εδώ όλο το μενού και παράγγειλε
ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΑΤΣΗΣ - Estiatoria.gr
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ Πάτσης Since 1977 & V19 ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΡΥΖΟΓΑΛΟ miлфeϊr ΠΑΓΩΤΟ CATERING"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα μπουκάλι και κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμα: Με Πάτση, για να μπουν και οι δύο στο κόλπο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.