Διαστημόπλοιο το Tokyo Theater Athens, σε απομακρύνει από την Γη

Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο από αυτόν που αγνόησε το όνειρο. Όλοι με το δικό τους τρόπο μιλάνε για το όνειρο. Στα μυθιστορήματα τους το όνειρο χαρίζει το κίνητρο, προκαλεί την αδρεναλίνη, αύξηση του καρδιακού ρυθμού, φέρνει την ευτυχία, αλλά και τον πόνο, την απογοήτευση, την δυστυχία, αν δεν το υλοποιήσεις.. Και τη λύτρωση στους ήρωες της ιστορίας. Γιατί το όνειρο περισσότερο από κάθε τι άλλο, και από τον καφέ, σε ξυπνάει, σε έχει στην τσίτα! Κανονικό ταξίδι στους μπαξέδες του ουρανού. Θριαμβευτικό υποκατάστο στο μυαλό και το σώμα. Το όνειρο, η ίδια η ουσία ζωής. Ύπαρξης. Στο φινάλε, γεννάει τη συνέχεια, τη διαιώνιση του είδους.

Και επειδή το Tsipas Blog αναφέρεται στο όνειρο, θα τολμήσω να το πω… Το Tokyo Theater Athens, που εν μέσω πανδημίας, από τον Γιάννη Βουτυράκο, έγινε να τρίβεις τα μάτια σου, ο βασιλιάς του κλαμπ, σίγουρα στην Ελλάδα και στο top 5 της Ευρώπης, είναι η κραυγαλέα απόδειξη για το πόσο τεράστια έχει στον άνθρωπο το να μη σταματάς να ονειρεύεσαι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό ο άνθρωπος, το έκανε στην πραγματικότητα. Είναι κάτι χειροπιαστό. Ότι είναι όνειρο προχωρημένης υψηλής τεχνολογίας διαστημόπλοιο, με το οποίο απομακρυνόμαστε από τη γήινη πραγματικότητα.

Για δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.