Παραμυθάκι ή ιστορία αληθινή ; O Γιώργος Σαμπάνης “τα έσπασε” με το αφεντικό του Έναστρον και τινάζονται όλα στον αέρα…!

Κώστας Ματσίκας - Γιώργος Σαμπάνης

H φήμη, γιατί όχι, φέρνει μια καθόλου ευχάριστη αίσθηση, αν… υποπτευθεί κανείς το παρελθόν του, λόγω του ότι όποιος επιχειρηματίας τον στήριξε, τον άφηνε μετά από λίγο. Η γινόταν το άλλο. Με την προβληματική συμπεριφορά του, τους ανάγκαζε, αυτοί να τον αφήσουν. Καλά έκαναν. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Κανένας τραγουδιστής ποτέ δεν αναγνώρισε τον ευεργέτη του. Και αυτό είναι που οφείλουμε να μετράμε!

Για τον Γιώργο Σαμπάνη είναι οι αράδες, που δημοσιεύονται στο ”Τσίπας Μπλοκ”, σήμερα, στις 08.02.2022. Κι όμως, διαβάστε το, πάρα πολύ προσεκτικά. Πλούσιο στρωμένο τραπέζι και μουντάρετε. Βουρ. Πληροφορηθήκατε πρώτοι, εσείς του νυχτερινού κοινού, ότι στο φετινό Έναστρον, αρχηγός παραμένει ο Σαμπάνης, με guest τον Γιάννη Πλούταρχο. Που σημαίνει guest, ένα πρόγραμμα μιας ώρας και αυτό ήταν. Και τελικά, ήρθε η τελευταία φήμη, που δεν λες να περάσει στο ντόκου, δεν συμβαίνει τίποτα. Αντιθέτως τα τινάζει όλα στον αέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το αυτί μου πήρε ότι τσακώθηκε με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου αυτού, Κώστα Ματσίκα, βασικά πολύ άσκημα. Τα έσπασε μαζί του, όχι μόνο για το πάνω σχήμα, αλλά και γενικότερα. Τέλος ο διάλογος, η κατανόηση, η συνεννόηση, η συνύπαρξη, όλα τα σχετικά.! Και αναμενόμενα, θα ψαχτεί για άλλη στέγη. Το θέμα είναι που υπάρχει το έδαφος, το κενό έδαφος..

Διαβάστε για τις λύσεις. Είναι το Φωταέριο, Πετρογιάννης δηλαδή. Και το Box, που μετά από χρόνια, δεν θα είναι οι Μέλισσες. Ήταν να είναι το Ρουβάς-Βανδή, αλλά ο πρώτος κατέληξε στο Teatro, με Αργυρό. Κάτι άλλο δεν υπάρχει. Εκτός και αν προκύψει η έκπληξη, πάντα θα υπάρχει η έκπληξη.

Και ο Ματσίκας; Ψάχνεται ήδη για κάτι άλλο και κάτι μεγάλο. Μπορεί και για τις Μελισσες. Έτσι έχει αναπτυχθεί η φήμη.

Όλα αυτά βέβαια, δεν το αποκλείω καθόλου, να μην είναι καθόλου έτσι. Τι, δηλαδή να είναι ; Σαχλαμάρες, μπαρούφες, αηδίες, να είναι. Θα χωρίσει τα τσανάκια ο άλλος ο Σαμπάνης με τον Ματσίκα, ειδικά στην παρούσα φάση, που σχεδόν όλα τα άλλα μεγάλα στρατόπεδα, είναι γεμάτα από μεταγραφείς. Οπότε, αντισταθείτε λοιπόν, στους «ψεκασμένους», τους κακοηθείς και τους κομπλεξικούς. Δεν γίνονται αυτά. 

Παίζει να είναι παραμυθάκι ή ιστορία αληθινή ; Για να δούμε τι υπάρχει μέσα. Θα φανεί, γρήγορα θα φανεί. Σιγά που θα αργήσει….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.