Κώστας Ματσίκας (Έναστρον- Ακτή Πειραιώς) : Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός του, ενόψει χειμώνα – Βέβαια με απαραίτητη προϋπόθεση, ότι δεν θα επιστρέψει ο κορωνοϊός – Η «πύρινη» επιστροφή της Θεοδωρίδου, ο γιός του Πλούταρχου, ο guest μπαμπάς, ο «υπάρχω μόνο σαν παρουσιαστής, σαν τραγουδιστής είμαι ανύπαρκτος, στο σήμερα» Σάκης Ρουβάς- Και ο «πάνω από όλους Σαμπάνης» που είναι, ότι ο Αργυρός για τον Μπερτάκη

Η Ιστορία έχει γίνει γνωστή λίγο καιρό πριν, 12 του Ιουνίου ήταν, από το tsipasblog.gr. Mε την πύρινη ανάρτησή στη νύχτα, που έλεγε, για την Νατάσα Θεοδωρίδου, την επιστροφή της. Από τις πίστες των θεάτρων, σε αυτές των μπουζουκιών. Που ο κόσμος την έμαθε, την έχρισε φοβερή και τρομερή και θέλει μόνο εκεί να την βλέπει. Τέλος! Στην νυχτερινή οικογένεια του Κώστα Ματσκίκα, στο δεύτερο μαγαζί του, με το όνομα «Ακτή Πειραιώς», και με τον «ότι καλύτερο της σημερινής γενιάς και πολύ καλό παιδί», τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, τον Γιώργο Κακοσαίο, στο πλευρό της. Θα γίνει αυτή η επιστροφή.

Με τον Γιάννη Πλούταρχο δεν στα είπα όλα. Και είμαι επίκαιρος, περίοδος μεταγραφών τούτη την εποχή. Ο Ματσκίας, επιχειρηματίας, που γνωρίζει τι θέλει. Και τι δεν θέλει. Που είναι αρχηγός και σε άλλη νυχτερινή εταιρεία, το «Έναστρον» οργανωμένη κι όχι χύμα στο κύμα επιχείρηση, ακριβώς δίπλα στην «Ακτής Πειραιώς». Έκανε συμβόλαιο στον Πλούταρχο, να τον έχει σε ρόλο guest. Μεταγραφή που είναι το κερασάκι της παρουσίας του Γιώργου Σαμπάνη, τραγουδιστής που είναι για τον Ματσίκα, ότι ο Αργυρός για τον Μπερτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν κλείσει στον Πλούταρχο, στο γήπεδο «Έναστρον», ψάχτηκε και για την περίπτωση του «υπάρχω μόνο σαν παρουσιαστής, σαν τραγουδιστής είμαι ανύπαρκτος, στο σήμερα» Σάκη Ρουβά. Αλλά αυτός είναι αδύνατον να το καταλάβει.

Αν δεν προκύψει πάλι κανένας covid, θα δείξει! Ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας έτσι θα παίξει, Με τα δύο αυτά σχήμα. Με το Νατάσα Θεοδωρίδου-Γιώργος Κακοσαίος στην «Ακτής Πειραιώς» και το Σαμπάνης – Πλούταρχος (guest) στο «Έναστρον».

Διαβάστε επίσης : Η επιστροφή της Ζευγαρά- O ανιψιός του «βασιλιά του τσιμέντου» στην Ρωσία, Μελισσανίδης…Μπερτάκης, φήμες και η εκτίμηση του Τσίπας Μπλοκ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.