Η επιστροφή της Ζευγαρά- O ανιψιός του «βασιλιά του τσιμέντου» στην Ρωσία, Μελισσανίδης…Μπερτάκης, φήμες και η εκτίμηση του Τσίπας Μπλοκ

Όπως εσείς, έτσι και εγώ, διάβασα τα χαρμόσυνα, για την Λένα Ζευγαρά. Πως ναι, είδε πράγμα που δεν είχε δει, ταξίδια πολλά έκανε σε όλο τον κόσμο, η ζωή της άλλαξε, προς το καλύτερο φυσικά. Και όλα αυτά, όταν γνώρισε και σύναψε σχέση με τον Ηλία Καλτσίδη. Είναι ανιψιός του ομογενή «βασιλιά του τσιμέντου» στην Ρωσία Φιλάρετου Καλτσίδη, ο οποίος δεν είναι απλά φίλος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι αδερφικός φίλος.

Το πήρε απόφαση η τραγουδίστρια. Πως δεν παρατάει το τραγούδι, πως γίνεται να το παρατήσει, είναι όλη της η ζωή. Κάτι τέτοιο, είναι πολύ πριν την ώρα του. Μετά από εννέα μήνες, αποχής, ετοιμάζει μια σειρά συναυλιών σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με αφορμή αυτό, ακριβώς εδώ, τίθεται ένα εύλογο ερώτημα, που θα είναι τον ερχόμενο χειμώνα; Σε ποιον επιχειρηματία, σε πιο μαγαζί ; Μη βιαστεί να απαντήσει κανείς το προφανές. Οι φήμες, της πιάτσας, μάλιστα και κάποια δημοσιεύματα. Ισχυρίζονται πως θα καταλήξει στον Κώστα Μπερτάκη. Και αυτός, θα την βάλει με Αργυρό, στο Teatro.

Από την άλλη, επειδή αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να διαβάσουν την πρόβλεψη, εκείνη του Τσίπας Μπλοκ. Οι πληροφορίες μας, θέλουν αυτό το σενάριο, δύσκολο, πολύ δύσκολο, να γίνει. Δεν ισχύει, μη δίνετε σημασία, προσπεράστε το.

Στο φινάλε, γιατί να αλλάξει το Αργυρός-Φουρείρα, που έχουν πιάσει το σφυγμό του λαού, που κάνουν το κέφι, που κυβέρνησαν στη σεζόν που πέρασε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.