Ενδιαφέρον και από Μπερτάκη ;

Το αν συμπαθώ το συγκρότημα με το όνομα Melisses και με leader τον Χρήστο Μάστορα, δεν έχει σημασία. Άλλο βλέπω, για το πόσο μετράει στο γήπεδο. Και το πόσο μετράει αυτός και ο κάθε άλλος εργάτης της νύχτας, το λένε οι προτάσεις των επιχειρηματιών. Και, βέβαια, το ύψος των αποδοχών που προτείνουν στο επαγγελματία εργαζόμενο οι νυχτερινές εταιρείες.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Οι κύριοι Μέλισσες, συμπαθέστατοι σίγουρα, όχι μόνο σε μένα, σε όλο το φάσμα της νύχτας. Από τα πρώτα τους βήματα, πριν κάποια χρόνια, έως σήμερα, που είναι ότι καλύτερο, στο είδος τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρακάτω. Διαβάσατε το τελευταίο που έγραψε το Τσίπας Μπλοκ και χαμό μεγάλο έκανε. Δεν δεσμεύονται πια με συμβόλαιο με τον Γιάννη Μωράκη. Και οι περισσότεροι λένε, πως έχουν ήδη δώσει χέρια, με τον Ηλία Μαροσούλη, για να παίξουν στην ομάδα του. Ενώ κάποιοι άλλοι, πιο λίγοι αυτοί, ψιθυρίζουν πως και ο Γιάννης Τσακουμάκος, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Το τελευταίο που έφτασε τα αυτιά μου. Τους έχει πλησιάσει και ο Κώστας Μπερτάκης. Έτσι είναι ; Η συνέχεια θα δείξει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.