Ομάδα Χαράματος παντού

Τους βλέπεις και το πρώτο πράμα που σου λένε είναι “Δεν είμαστε ομάδα και όλα καλά, μόνο στο μαγαζί! Είμαστε το ίδιο και εκτός αυτού…”. Δεν στο λέει το στόμα τους, αλλά το πιάνουν οι κεραίες σου, αυτό που φωνάζουν τα μάτια τους. “Η χημεία μας είναι απίστευτή, πιο απίστευτη δεν υπάρχει. Καμία άλλη χρόνια, τόσο πολύ. Και φέτος βλέπετε, όλοι το βλέπουν, το νούμερα ένα Χάραμα της ιστορίας του. Ένα αριστούργημα της νυχτερινής αγοράς, η απόδειξη ότι το στυλ, η διαφορετικότητα και η ποιότητα, θα ξεχωρίζουν πάντα, θα επιβιώνουν πάντα…”

Μου εμφανίστηκαν στο ίνστγραμ οι ιστορίες τους. Δηλαδή; Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι οι τραγουδιστές, σε paty απογευματινό. Πρώτο θέμα στα φλας τα διαδικτυακά, η Μελίνα Ασλανίδου. (Δείτε ΕΔΩ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με την πρώτη φίρμα, που έχει ξετρελαθεί ο κόσμος, με αυτή που την βρίσκει. Και επειδή θέλει κι άλλο, θέλει πολύ κι άλλο, μην το πάρετε ως παραμύθι, να μείνει στο Χάραμα, όσες σεζόν θέλει, όσο αντέχει και κάνει κέφι. Αυτό ακριβώς της έχει πει ο επιχειρηματίας του, Στέφανος Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης : Το καλύτερο της ιστορίας του, το φετινό Χάραμα – Αρκεί να δείτε τον εμπνευστή και ιδιοκτήτη του Στέφανο Οικονόμου – Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.