Το καλύτερο της ιστορίας του, το φετινό Χάραμα – Αρκεί να δείτε τον εμπνευστή και ιδιοκτήτη του Στέφανο Οικονόμου – Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Είναι o περισσότερο, όχι αναγνωρίσιμος, αλλά εμπνευσμένος επιχειρηματίας νυχτεριών κέντρων. Στη Πάτρα, σίγουρα, ασυζητητί, και πιθανόν και πανελλαδικός. Αυτός του Χαράματος, που είναι θρυλικό, θεικό, μοναδικό, ανεπανάλητο. Έχει αγγίξει τα αστέρια. Μία κατηγορία μόνο του! Που η φήμη του, έχει διασκορπιστεί ευρέως, που μπορεί και αντέχει στο χρόνο. Και μάλιστα, φέτος, είναι πιο δυνατό από ποτέ. Γράφει ιστορία. Έκανε την υπέρβαση με την Μελίνα Ασλανίδου και εκείνη απλά δεν υπάρχει. Να δείτε, που η συνεργασία αυτή, θα κρατήσει για ακόμη δέκα χρόνια.

Στέφανος Οικονομόυ, με αυτόν θα ασχοληθεί σήμερα το tsipasblog. Δεν γουστάρει μόνο η Μελίνα, γουστάρει και ο Στέφανος. Και το δείχνει, περισσότερο από κάθε άλλη συνεργασία του, το δείχνει. Παρότι σαν άνθρωπος χαρακτηρίζεται κλειστός. Να καταλάβετε, όλα τα χρόνια, κάθεται σε μια θέση συγκεκριμένη, στο μαγαζί του. Δεν πηγαίνει γύρω γύρω, προς τον κόσμο και τα τραπέζια. Αυτή η δουλειά είναι άλλων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και να εμβαθύνω στο ότι γουστάρει τόσο πολύ, που ο δρόμος του, ο επαγγελματικός, βρήκε την Ασλανίδου…Που έκανε, κάτι που εγώ προσωπικά, δεν το έχω ξανά δει. Δεν το έχω ακούσει ξανά. Στη βραδιά τη χθεσινή, μαγική και αυτή, έχει ξημερώσει. Ο Γρηγόρης Πετράκος τραγουδάει. Και στην καλοκουρισδμένη μπάντα, που τον συνοδεύει άκρως αρμονικά…Κομμάτι της, και ο χαμογελαστός Στέφανος Οικονόμου. Ο επιχειρηματίας του χώρου.

Δείτε προσεκτικά :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.