Οριστικό! Στα χέρια των εφοπλιστών Μπάκου – Καϋμενάκη το ACTION 24! Παραμένει πρόεδρος στο ΔΣ ο Διονύσης Παναγιωτάκης μέχρι τις εκλογές- Κουμάντο θα κάνει ο “αόρατος” Σεραφείμ Κωσταντινίδης! Δεν έχει ολοκληρωθεί το deal με το KONTRA- Οριστικό “φρένο” σε κάθε κουβέντα για το OPEN

Για το ενδιαφέρον των γνωστών εφοπλιστών για να μπουν στα media σας έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ! Αυτό πλέον που είναι οριστικό και ανακοινώσιμο με κάθε επίσημο τρόπο αφορά το ACTION 24. Το δίδυμο των εφοπλιστών πήρε το πλειοψηφιακό πακέτο των μετοχών και τον πλήρη έλεγχο του σταθμού. Ο μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του Διονύσης Παναγιωτάκης θα παραμείνει ως διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές και μέχρι να “τακτοποιηθούν” κάποιες εκκρεμότητες με τον σταθμό. Οι 2 εφοπλιστές είναι διατεθιμένοι πέρα των 10.000.000 ευρώ που διέθεσαν για την αγορά του σταθμού να επενδύσουν αλλά 5εκατ ευρώ προκειμένου να αλλάξει μορφή σε στελέχη και μηχανήματα.  Όπως είναι γνωστό κυρίαρχο ρόλο σε όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων έπαιξε εκ μέρους των εφοπλιστών ο εξ απορρήτων σύμβουλος τους σε θέματα επικοινωνίας Σεραφείμ Κωσταντινίδης. Ένας ιδιαίτερα έμπειρος δημοσιογράφος που γνωρίζει την πιάτσα όσο λίγοι. Αυτός θα είναι και το “αόρατο κουμάντο” στην γραμμή που θα κρατήσει ο σταθμός απέναντι στην καθημερινότητα όσο μάλιστα πλησιάζουν και οι εκλογές. Όσο αφορά το ενδιαφέρον των εφοπλιστών για το KONTRA 24 παραμένει αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Εκεί που έχει μπει φρένο, προς το παρόν είναι για το OPEN του Σαββίδη αφού υπάρχει τεράστιο οικονομικό χάσμα στις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του και στην προσφορά που κάνουν οι ενδιαφερόμενοι.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.