Πάολα: “Γιατί να πάρω διαζύγιο με τον Φώτη; Τσάμπα έξοδα;”

Πάολα: “Γιατί να πάρω διαζύγιο με τον Φώτη; Τσάμπα έξοδα;”

Στους “Κου Κου” και στον αγαπημένο της Στέφανο Κωνσταντινίδη, μίλησε η Πάολα, η οποία, όπως πάντα, ήταν χειμαρρώδης. Είπε πολλά και κυρίως για τη σχέση της με την 16χρονη κόρη της Παολίνα και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη.

“Δεν έχω φάει ποτέ Χριστούγεννα. Γυρνάω πολύ αργά από το μαγαζί και προτιμώ να κοιμηθώ γιατί έχω και την επόμενη μέρα δουλειά”, είπε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μίλησε όμως και για το τι συμβαίνει στο καμαρίνι της.

“Το καμαρίνι μου είναι το υπνοδωμάτιό μου, εδώ πολύ απλά παίζω μουσική, ό,τι κάνω έξω το κάνω κι εδώ μέσα. Δεν ξέρω πώς είναι να κάθεσαι στο καμαρίνι ήσυχα και μετά να βγαίνεις με πάθος”, είπε.

“Η Παολίνα θα ακολουθήσει ό,τι γουστάρει και νομίζει πως πραγματικά είναι δικό της. Είναι καλή μαθήτρια, είναι καλή σε ό,τι κάνει. Είμαι περήφανη για την Παολίνα μου. Με κάνει να γουστάρω αυτό το μικρό”.

Μάλιστα ζήτησε να μην προσθέτουν χρόνια στην κόρη της καθώς είναι μόλις 16.

“Γιατί να πάρω διαζύγιο από τον Φώτη; Όταν θέλει κάποιος από τους δυο να παντρευτεί να θα πάρουμε. Τσάμπα έξοδα, δικηγόροι;”.

“Να ξέρετε ότι πάντα θα έχω σχέση και πάντα θα είμαι καλά”, είπε.

Διαβάστε επίσης : Η Πάολα στον Χατζηνικολάου- Τι σημαίνει αυτό;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.