Ό,τι καταλαβαίνεις

Άντζελα Δημητρίου-Γιώργος Γιαννιάς-Χρήστος Χιολίδης- Ειρήνη Παπαδοπούλου

Τι συμβαίνει με την οριστική διάλυση του σχήματος με τον Γιώργο Γιαννιά, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ; Ό,τι καταλαβαίνεις! Αυτή είναι η σοβαρή κουβέντα. Ό,τι πιάνουν οι κεραίες σου. Το τι ακριβώς συμβαίνει το γνωρίζει μονάχα ο ίδιος ο επιχειρηματίες και οι τραγουδιστές. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όλα όσα λένε οι έγκυροι δημοσιογράφοι σε ρεπορτάζ αποκαλυπτικά της πλάκας.

Κατ’ αρχήν. Ο πρώτος που τοποθετήθηκε για την διάλυση του σχήματος, λίγο πριν την πρεμιέρα του, ήταν ο Γιώργος Γιαννιάς. Μάλιστα εξέφρασε τη θλίψη του για όλους εκείνους που τελευταία στιγμή θα μείνουν χωρίς δουλειά ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν μαζί του αυτό το διάστημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακολούθησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. «Είχαμε σήμερα απρόσμενα μαντάτα, από το Fix που θα ξεκινάγαμε με το Γ. Γιαννιά, Χ. Χολίδη και την αγαπημένη μας Α. Δημητρίου, ότι δεν θα προχωρήσει. Δε σου κρύβω ότι ξαφνιάστηκα, αλλά προχωράμε γιατί έχουμε προγραμματισμένες live εμφανίσεις, άρα θα προγραμματίσουμε ακόμα περισσότερες» Αυτό ανέφερε, μέσω μια ανάρτησης της στα social media.

Η Άντζελα Δημητρίου συμπλήρωσε το παζλ των απαντήσεων για το τι συνέβη. Συγκεκριμένα, η Λαίδη, με δήλωσή της στο Πρωινό, τόνισε: «Εμείς δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα ούτε με την επιχείρηση, ούτε με τους καλλιτέχνες. Παραμένουμε συνεργάτες της επιχείρησης».

Τι ακριβώς συμβαίνει. Είπαμε. Δεν είπαμε; Ό,τι καταλαβαίνεις. Μην έχεις την απαίτηση να σου πουν οι ίδιοι αν δεν γουστάρουν να δημοσιοποιήσουν το λόγο που το διέλυσαν. Ό,τι καταλαβαίνεις.

Διαβάστε ακόμα: Ασόβαρη η απόφαση για την ακύρωση του σχήματος με Άντζελα , Γιαννιά και Χολίδη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.