Η Πάολα στον Χατζηνικολάου- Τι σημαίνει αυτό;

Νίκος Χατζηνικολάου-Παολα

Η τραγουδίστρια, είπε το ναι και το κανάλι πανηγυρίζει από τώρα.

Ο ΑΝΤ1, που είναι από τα κανάλια τα οποία… «μυρίζονται» αυτά, πρόλαβε και έκλεισε την Πάολα, για μια και μόνο εμφάνιση. Προσέξτε όμως, δεν την στέλνει οπουδήποτε, αλλά στο Νίκο Χατζηνικολάου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα εορταστικά επεισόδια του “Ενώπιος Ενωπίω”, ήδη έχουν γυριστεί και ο κορυφαίος δημοσιογράφος, θα έχει στο πλατό, μεταξύ άλλων, και την εκρηκτική τραγουδίστρια. Πότε όμως θα προβληθεί το επεισόδιο με εκείνη; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα την δούμε στους δέκτες μας τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 23:45, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μου.

Τι σημαίνει αυτό; Είναι φως φανάρι. Το πρώτο που θα πεις είναι πως είναι μεγάλη τραγουδίστρια. Ότι πουλάει. Ότι το σταριλήκι της λάμπει.

Το τελευταίο. Ο μηχανισμός στήριξης της Παολα, σίγουρα υπήρχε, αλλά ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο, τώρα που έχει ξανά απ’ ευθείας σύνδεση με τον “μεγαλοδύναμο”. Τον Κώστα Μπερτάκη-όπως είχε αποκαλύψει το Tsipasblog.gr. Δικαιολογημένα, όχι χαριστικά, αφού ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και το “ιερατείο” στο οποίο αρχηγεύει, εκπροσωπούν τη θρησκεία, το δόγμα με τους περισσότερους στη νύχτα οπαδούς. Έτσι είναι.

Διαβάστε ακόμα: Πέρι Πάολας και Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.