“Clopy-paste” το αποκλειστικό του Tsipasblog από τον Λιάγκα (pics)

"Clopy-paste" το αποκλειστικό του Tsipasblog από τον Λιάγκα (pics)

Μερικές φορές είναι να απορεί κανείς, όταν παρακολουθεί ακόμη και έγκριτα μέσα ενημέρωσης και πετυχημένους δημοσιογράφους να τσακώνονται δημοσίως για το ποιος, πότε ακριβώς έγραψε τι, αλλά τελικά η αποκλειστικά να ανήκει αλλού!

Επί του συγκεκριμένου, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέο. Το Tsipasblog.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 19 Νοεμβρίου του 2019ΕΔΩ-πριν ακόμη τα παπαγαλάκια κάνουν δουλειά και παρασύρουν τα μίντια, πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και καινοτομίες στο φετινό ΥΤΟΝ. Στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, που ο Νίκος Βέρτης έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, τόσο καλλιτεχνικά, όσο και επιχειρηματικά. Ιδιαίτερα δε, σταθήκαμε στις 4 χλιδάτες σουίτες που φτιάχτηκαν, με 1000 ευρώ αντίτιμο και χωρητικότητα έως και 10 άτομα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 23 Νοεμβρίου 2019, την ημέρα δηλαδή της πρεμιέρας του Βέρτη στο Ύτον, το Tsipasblog.gr μπήκε μέσα στις σουίτες αυτές. Μάλιστα, σας παραθέσαμε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό. (θυμηθείτε εδώ).

Το θέμα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Σήμερα. Μέσα από την μεσημεριανή lifestyle εκπομπή του ΣΚΑΙ , “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”. Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ του Φρίξου ΔρακοντίδηΕΔΩ– προβλήθηκαν οι δικές μας φωτογραφίες, αλλά χωρίς να αναφερθεί η πηγή προέλευσης τους (όπως θα έπρεπε). Κι έλεγα τι μου θυμίζουν.

Ιδού τα πειστήρια :

Και κλείνοντας. Πριν προλάβουν να αναπαραγάγουν, με τη γνωστή διαδικασία του “clopy-paste”, ακόμη ένα αποκλειστικό του tsipasblog.gr, διαβάστε το πρώτοι εδώ: Δεν είναι ένας κανονικός Έλληνας τραγουδιστής- Είναι Made in USA

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.